Χανιά: Σφοδρό τροχαίο στην Εθνική Οδό – Εγκλωβίστηκε ο οδηγός στο όχημα (φωτο – video)

Χανιά: Σφοδρό τροχαίο στην Εθνική Οδό – Εγκλωβίστηκε ο οδηγός στο όχημα (φωτο – video)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Εθνική Οδό Χανίων Κισσάμου στο ύψος του κόμβου του Βαμβακόπουλου μετά από ανατροπή οχήματος.

Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα ένα όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στο τσιμεντένιο τοιχίο που βρίσκεται κατά μήκος της Εθνικής Οδού.

Στη συνέχεια από την σφοδρότητα της σύγκρουσης το όχημα ανετράπη με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό της γυναίκας οδηγού.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία με τρία οχήματα για τον απεγκλωβισμό της οδηγού και το ΕΚΑΒ.

Οι πυροσβέστες κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να απεγκλωβίσουν την γυναίκα οδηγό μέσα από το όχημα της.

Μόλις οι πυροσβέστες κατάφεραν να «βγάλουν» τη γυναίκα μέσα από το όχημα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων.

Τραυματισμένος στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε ακόμα ένας άντρας ο οποίος επέβαινε μέσα στο όχημα. Ωστόσο ο ίδιος κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνος του πριν φτάσει στο σημείο η πυροσβεστική.

Παράλληλα στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί του τμήματος τροχαίας ΒΟΑΚ για ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Σε κάθε περίπτωση εάν δεν υπήρχε το τσιμεντένιο διάζωμα κατά μήκος της Εθνικής Οδού τα όχημα θα είχε βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Στην τεράστια επιχείρηση που στήθηκε και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε η πυροσβεστική υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας οδηγού δε παρέλειψε να αναφερθεί ο επιπυραγός Κωνσταντίνος Μπομπορης αναπληρωτής διοικητής πυροσβεστικής Χανίων.

flashnews.gr