Χανιά: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 21χρονης Έμμας: «Παρακαλούσα για θαύμα, ο οδηγός θα έπρεπε να είναι φυλακή» (video)

Χανιά: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 21χρονης Έμμας: «Παρακαλούσα για θαύμα, ο οδηγός θα έπρεπε να είναι φυλακή» (video)

Η Εμμανουέλα Καρυωτάκη είναι η 21χρονη φοιτήτρια από τα Χανιά που συγκίνησε όλη την Ελλάδα με τον ξαφνικό θάνατό της όταν την ώρα που περνούσε την οδό Εγνατίας στη Θεσσαλονίκη, ένα αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη την παρέσυρε εγκαταλείποντάς την αιμόφυρτη. 5ημέρες έδωσε αγώνα ζωής στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε και οι γονείς της με δύναμη ψυχής δώρισαν τα όργανά της ( δείτε εδώ ).

aeweb

Σήμερα, λίγους μήνες μετά τον άδικο χαμό της η μητέρα της Εμμανουέλας υποδέχεται τον Στρατή Λημνιό στο φίλόξενο σπίτι της και μιλά για τον δικό της Άγγελο.

Με τρεμάμενη φωνή η μητέρα της Έμμας Καρυωτάκη, της 21χρονης κοπέλας που έχασε τη ζωή της στην Θεσσαλονίκη όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε στην άσφαλτο, ανοίγει την καρδιά του στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στο Στρατή Λημνιό. Μιλά για τις δύσκολες στιγμές και πώς έμαθε το τραγικό περιστατικό και ραγίζει καρδιές με όσα λέει:

“Είναι πολύ δύσκολο. Και όσο περνάει ο καιρός είναι ακόμα πιο δύσκολο, μας λείπει περισσότερο. Είναι μαζί μου 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, είναι συνέχεια στο μυαλό μου. Κάθε πρωί ξυπνάω με ένα βάρος και το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι η Έμμα δεν είναι πια εδώ…

Τις μέρες που ήταν στην εντατική την παρακαλούσα κάθε φορά να κάνει το θαύμα της και να βγάλει τους γιατρούς ψεύτες. Οι γιατροί μας έλεγαν ότι δεν έχει συμβεί ξανά τέτοιο θαύμα. Δεν είχαμε κάνει ποτέ τη συζήτηση για δωρεά οργάνων.

Η Έμμα μας είχε αν ποτέ πάθει κάτι, θα ήθελε να δωρίσουμε τα όργανά της. Όταν έφτασε η στιγμή πήραμε την απόφαση να κάνουμε πράξη την επιθυμία της, ήθελε να χαρίσει ζωή…Εμείς κάναμε το χρέος μας στην κοινωνία. Η κοινωνία, όμως, δεν έκανε το θαύμα της για το δικό μας το παιδί…

Η Κωνσταντίνα, το άλλο μου παιδί, είναι πολύ δυνατή. Μου είπε μια κουβέντα που την έχω συνέχεια στο μυαλό μου. “Μαμά, εσύ έχασες το παιδί σου. Αλλά εγώ έχασα το μέλλον μου. Όλο το μέλλον μου το σχεδίασα με την Εμμανουέλα”. Είχαν σχεδιάσει στο μέλλον να μείνουν μαζί, όταν τελείωνε και αυτή τις πανελλήνιες.

Συνειδητοποιώ αυτό που μου λέει. Και εγώ όλη μου τη ζωή την περνάω μαζί με την αδελφή μου, την έχω δίπλα μου αυτή τη δύσκολη στιγμή…

Θα ήθελα να έχω αγκαλιάσει περισσότερο την Έμμα. Της τα είπα όλα πριν “φύγει”… Ελπίζω να με άκουσε”.

Δείτε το video

zinapost.gr