Χανιά: Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του 19χρονου αλεξιπτωτιστή – Απέδιδε τιμές άγημα της 1ης ΜΑΛ (φωτο)

Χανιά: Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του 19χρονου αλεξιπτωτιστή – Απέδιδε τιμές άγημα της 1ης ΜΑΛ (φωτο)

Η κηδεία του άτυχου νεαρού τελέστηκε στο Μόδι, με τον πατέρα του, ιερέα Δημήτριο Ξεκουκουλωτάκη, να αποχαιρετά το παιδί του, ψάλλοντας το Χριστός Ανέστη.

Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του 19χρονου Τάσου Ξεκουκουλωτάκη ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής έφυγε από τη ζωή όταν το όχημά του προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα στην περιοχή Αρώνι Χανίων (δείτε εδώ). Η κηδεία του τελέστηκε στο Μόδι στα Χανιά παρουσία πλήθους κόσμου ενώ απέδιδε τιμές Άγημα της 1ης ΜΑΛ όπου και υπηρετούσε τους τελευταίους μήνες.

Ο 19χρονος ήταν το τρίτο παιδί της οικογένεαις του πρωτοπρεσβύτερου Δημητρίου που αποχαιρέτισε με το «Χριστός Ανέστη» τον αδικοχαμένο γιο του. «Εμείς πάντα θα είμαστε μαζί γιε μου! Καλό παράδεισο! Χριστός Ανέστη» με αυτά τα λόγια σε μια ανάρτησή του στο facebοοκ o πατέρας του αδικοχαμένου νέου, πρωτοπρεσβυτερος Δημήτριος τον αποχαιρετά.

Με αναρτήσεις τους στα social media τόσο τα δύο αδέρφια του άτυχου νέου όσο και ο πατέρας του, ο οποίος είναι ιερέας, προσπαθούν να διαχειριστούν τον πόνο από τον χαμό του δικού τους ανθρώπου.
«Εμείς πάντα θα είμαστε μαζί γιε μου» γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πατέρας του στρατιώτη που υπηρετούσε στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών.
O ίδιος, μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο οπότε ο γιος του παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει στην 1η ΜΑΛ έγραφε γεμάτος υπερηφάνεια: «Άξιος γιε μου!! Ο Άγιος Γεώργιος να σου δώσει την δύναμη να τιμήσεις τον ένδοξο πράσινο μπερέ».

Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος είχε πάρει άδεια εξόδου από το στρατόπεδο το μοιραίο βράδυ.

neakriti.gr