Χανιά: Προσπάθεια να γίνει φέτος το Santa Run

Χανιά: Προσπάθεια να γίνει φέτος το Santa Run

Χανιά: Προσπάθεια να γίνει φέτος το Santa Run

Ο δήμαρχος Χανίων τόνισε ότι η εκδήλωση πρέπει να γίνει καθώς μέσω του Santa Run στηρίζονται πολλά ιδρύματα της πόλης

Το θέμα της ακύρωσης της εκδήλωσης του Santa Run, τέθηκε επί τάπητος από τον κ. Λειψάκη και τον κ. Φραγκάκη, οι οποίοι τόνισαν ότι θα πρέπει να βρεθεί λύση στο θέμα, με τον κ. Σημανδηράκη να απαντά ότι έχει γίνει ήδη συνάντηση με τους διοργανωτές του Santa Run, και ο δήμος επιθυμεί να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση. “Θα βρεθεί μία λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα καθώς η συνεισφορά του Santa Run, στην κοινωνία είναι σημαντική”.

Ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού, Γιάννης Γιαννακάκης, τόνισε ότι πρώτον οι εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα, έχουν δρομολογηθεί και πρόκειται να ξεκινήσουν αρχές Δεκεμβρίου ενώ για το Santa Run, ανέφερε ότι από το 2011, έχει μοιράσει στα ιδρύματα της πόλης το συνολικό ποσό των 480.000 ευρώ.

“Λόγω τεχνικών ζητημάτων, δεν μπορεί να αναλάβει την εκδήλωση η διοίκηση του Santa Run. Αναζητείται μία λύση, έγινε και πρόσφατα συνάντηση με τον δημο και δεν κάλυψε τις προσδοκίες της διοργάνωσης οπότε βγήκε η συγκεκριμένη απόφαση. Εξετάζεται και η εξέρευση ενός άλλου φορέα προκειμένου να αναλάβει την διοργάνωση. Τα σωματεία χρειάζονται την στήριξη του Santa Run και θα βρεθεί μία λύση”.

flashnews.gr