Χανιά: Προσοχή! Μονοδρομήθηκε η Μουρνιών – “Ασφυξία” στη Γογονή και μετά βασάνων η κυκλοφορία (φωτο)

Χανιά: Προσοχή! Μονοδρομήθηκε η Μουρνιών – “Ασφυξία” στη Γογονή και μετά βασάνων η κυκλοφορία (φωτο)

Σε εφαρμογή από σήμερα Πέμπτη (12/5) σημαντικές κυκλοφοριακές αλλαγές με αφορμή τα έργα σύνδεσης του κόμβου Μουρνιών του Β.Ο.Α.Κ με την πόλη των Χανίων.

Σε ισχύ βρίσκονται από σήμερα Πέμπτη (12/5) και μέχρι (τουλάχιστον) τον επόμενο Νοέμβριο, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Μουρνιών και τους γύρω δρόμους, προκειμένου να εκτελεστεί το έργο σύνδεσης του κόμβου Μουρνιών του Β.Ο.Α.Κ με την πόλη των Χανίων το οποίο βρίσκεται στην τελική του ευθεία.

Σύμφωνα με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μονοδρομήθηκε το τμήμα της Επαρχιακής Οδού Μουρνιών, από την συμβολή των οδών Αγίας Μαρίνας και Μουρνιών έως την συμβολή των οδών Αναγνώστου Γογονή και Μουρνιών.  

  

Ετσι πλέον η Επαρχιακή Οδός Μουρνιών (από την συμβολή των οδών Αγίας Μαρίνας και Μουρνιών) χρησιμοποιείτε αποκλειστικά ως είσοδος των οχημάτων στην πόλη Χανίων.

Κλειστή η είσοδος στη Μουρνιών από την Γογονή

Κλειστή η είσοδος στη Μουρνιών από την Γογονή

Οι οδοί για έξοδο προς τον κόμβο Μουρνιών 

Για την έξοδο των οχημάτων από την πόλη Χανίων χρησιμοποιούνται εναλλακτικά οι οδοί Σοφοκλή Βενιζέλου (ο δρόμος των γραφείων της ΔΕΗ), Αναγνώστου Γογονή και Αγίας Μαρίνας μέσω υποδεικνυόμενης παράκαμψης.

 

Το γεγονός ωστόσο ότι το νέο τμήμα της οδού Ζυμβρακάκηδων δεν έχει δοθεί ακόμα σε κυκλοφορία και παραμένει κλειστό και σε συνδυασμό ενδεχομένως με την άγνοια πολλών οδηγών, σήμερα πρώτη μέρα εφαρμογής των ρυθμίσεων έχουν προκαλέσει παρατεταμένο μποτιλιάρισμα στη Γογονή, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν

    

ρεπορταζ kriti360