Χανιά: Πρωινή ένταση στο Ενετικό λιμάνι λόγο εργασιών

Χανιά: Πρωινή ένταση στο Ενετικό λιμάνι λόγο εργασιών

Χανιά: Πρωινή ένταση στο Ενετικό λιμάνι λόγο εργασιών

Προγραμματισμένες εργασίες του δημοτικού λιμενικού ταμείου το πρωί της Δευτέρας, προκάλεσαν την δυσαρέσκεια των επισκεπτών του Ενετικού Λιμανιού που εκείνη την ώρα, έπαιρναν το πρωινό τους σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Μάλιστα, όπως ενημερώθηκαν τα “Χ.ν.” παρότι μεταφέρθηκε στην διοίκηση του Ταμείου η ενόχληση των παρευρισκομένων, οι εργασίες συνεχίστηκαν κανονικά. «Κάναμε αμάν και πώς να ξεκινήσει η τουριστική περίοδος και τώρα που επιτέλους άρχισαν να έρχονται οι επισκέπτες, δίνουμε αυτήν την εικόνα. Μόνοι μας υπονομεύουμε τον τόπο μας» σχολίασε στα “Χ.ν” ο κ. Γιάννης Πλατσιδάκης (φωτ.) , ξενοδόχος.

«Είναι δυνατόν να κάνουν έργα στις 9:30 το πρωί και βλέποντας ότι ο κόσμος δίπλα τρώει. Μπορούσαν να μας συνεννοηθούν, να έρθουν μεσημεριανές ώρες που όλοι είναι στην παραλία ή να το αφήσουν για τον Οκτώβριο», προσέθεσε.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου, Μανώλης Κοτσιφάκης, ερωτηθείς σχετικά με το συμβάν, ανέφερε πως η συνολική διάρκεια των εργασιών δεν ξεπέρασε τη μισή ώρα.

Πρόκειται για εργασίες τοποθέτησης pillars στα συγκεκριμένα σημεία που εντάσσονται στο πλαίσιο της συνολικής αναβάθμισης του εξοπλισμού» εξήγησε, σημειώνοντας πως η ενόχληση ήταν δικαιολογημένη αλλά δεν υπήρχε λόγος έντασης.

haniotika-nea.gr