Χανιά: Πρεμιέρα διεθνών αφίξεων

Χανιά: Πρεμιέρα διεθνών αφίξεων

Με πρώτες πτήσεις από τη Ryanair… ανοίγει η τουριστική σεζόν για τα Χανιά. Αρχής γενομένης από μεθαύριο Κυριακή ξεκινούν μια σειρά πτήσεις από ευρωπαϊκούς προορισμούς προς το αεροδρόμιο Χανίων “Γιάννης Δασκαλογιάννης” που θα φέρουν τους πρώτους επισκέπτες.

Σημειώνεται ότι σε ό,τι αφορά της πτήσεις από τους Tour operator, η πρώτη πτήση του Apollo αναμένεται στις 9 Απριλίου και του πρώην Thomas Cook στα τέλη του Απρίλη.

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά τη Ryanair από την Κυριακή οι πτήσεις της θα είναι σχεδόν καθημερινές από διάφορες περιοχές. Ειδικότερα σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό οι πτήσεις της Ryanair έχουν ως εξής:

• ΚΥΡΙΑΚΗ: Πτήσεις από Μασσαλία, Μεμιγκεν (Γερμανιά), Ανατ. Μιντλαντς (Αγγλία), Βουδαπέστη, Βαρσοβία, Γκντανσκ (Πολωνιά).

• ΔΕΥΤΕΡΑ: Ντίσελντορφ, Φραγκφούρτη (Γερμανία) Λονδίνο, Δουβλίνο, Μπέργκαμο, Ρώμη, Βουδαπέστη, Βρότσλαβ (Πολωνία).

• ΤΡΙΤΗ: Βερολίνο, Μαντσεστερ, Κρακοβία.

• ΤΕΤΑΡΤΗ: Μασσαλία, Μέμιγκεν, Λονδίνο, Δουβλίνο, Αν. Μιντλαντς, Βαρσοβία, Γκντανσκ.
Την Κυριακή 27 Μαρτίου ξεκινάει τις πτήσεις προς τα Χανιά με δύο αεροπλάνα από Βερολίνο και Λονδίνο και η Easy Jet.

Aναφορικά με το που θα καταλύσουν οι επισκέπτες οι περισσότεροι θα διαμείνουν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία στην πόλη των Χανίων και κυρίως σε δωμάτια Arbnb. Τα μεγάλα ξενοδοχεία σε Πλατανιά, Αγία Μαρίνα ανοίγουν ένας πολύ μικρός αριθμός στις αρχές Απριλίου, μερικά ακόμα στα μέσα του ίδιου μήνα και ένα ποσοστό 60% στα τέλη του μηνός – αρχές Μαΐου.

Χανιώτικα νέα