Χανιά :Πετάχτηκαν με το ελικόπτερο και έκαναν την βουτιά τους στο Ελαφονήσι (Photo)

Με ελικόπτερο «πετάχτηκαν» και έκαναν

Με ελικόπτερο «πετάχτηκαν» και έκαναν την βουτιά τους στο Ελαφονήσι οι επιβάτες αεροταξί εταιρείας από την Αυστρία.

Η συγκεκριμένη «επίσκεψη» καταγράφηκε χθες Δευτέρα, χωρίς πάντως να γνωρίζει κανείς ποιοι ήταν οι επιβάτες του ελικοπτέρου.

Το ελικόπτερο σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, προσγειώθηκε σε χώρο που βρίσκεται κοντά στην παραλία, αλλά δεν είναι natura και ανήκει σε κοινοπραξία τραπεζών και φέρει την επωνυμία “Ελαφόνησος Α.Ε”.

Που μπορεί να προσγειωθεί ένα ελικόπτερο:

Το ελικόπτερο θεωρείται το πιο ευέλικτο μέσο μεταφοράς καθώς έχει την δυνατότητα να προσγειώνεται και να απογειώνεται σε χώρους εκτός αεροδρομίων, όπως ελικοδρόμια ή πεδία προσγείωσης, αρκεί αυτά τα πεδία να πληρούν τις προϋποθέσεις μιας ασφαλούς προσγείωσης ή απογείωσης πάντα κατά την κρίση του πιλότου. Σε όλους τους χώρους πρέπει να υπάρχει η έγκριση του ιδιοκτήτη.

zarpanews.gr

Chania Must See – What to See & Do in Chania, Crete

Explore Chania through local eyes. Chania Must See offers real experiences, not just a list of sights, for travellers who want more.