Χανιά: Παρουσία του πρωθυπουργού η κηδεία του Μανούσου Βολουδάκη – Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο (φωτο)

Χανιά: Παρουσία του πρωθυπουργού η κηδεία του Μανούσου Βολουδάκη – Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο (φωτο)
aeweb

Πολιτικά πρόσωπα αλλά και απλοί πολίτες, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Μητρόπολη Χανίων για να πουν το «τελευταίο αντίο» στον αγαπητό Μανούσο Βολουδάκη, που έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο (δείτε εδώ)

Έφτασε πριν από λίγο στα Χανιά και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία, του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανούσου Βολουδάκη που έφυγε τη Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου. Ο Πρωθυπουργός με την σύζυγο του, ο πρόεδρος της Βουλής, Υπουργοί, βουλευτές, στελέχη κομμάτων αποχαιρετούν τον Χανιώτη πολιτικό που έσβησε στα 57 του χρόνια χτυπημένος από τον καρκίνο. Συντετριμμενοι η σύζυγος του Σέβη Αμανατιδου και τα τρία παιδιά του Γιώργος, Σηφης και Δάφνη.

Πλήθος κόσμου στη κηδεία του βουλευτή

Πολιτικά πρόσωπα αλλά και απλοί πολίτες, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Μητρόπολη Χανίων για να πουν το «τελευταίο αντίο» στον αγαπητό Μανούσο Βολουδάκη, που έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με  τον καρκίνο. Μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών  που δίνουν το παρων ο Χρήστος Σταικουρας, ο Μάκης Βοριδης ,ο Βασίλης Κικιλιας, ο Κωστής Χατζηδακης, ο Γιάννης Πλακιωτακης, η Σοφία Ζαχαρακη. Επίσης , η βουλευτής Νόνη Δουνια , ο φίλος του εκλιπόντα Χρήστος Χωμενιδης ,βουλευτές της Κρήτης , εκπρόσωποι κομμάτων,  ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης  , Κώστας Καραγκουνης, δήμαρχοι και πλήθος κόσμου.

Πριν από λίγη ώρα, η σορός του εκλιπόντος μεταφέρθηκε από το σπίτι του, στη Μητρόπολη Χανίων και ξεκινά στις 12:00 η εξόδιος ακολουθία. 

Πολίτες που στήριξαν τον Μανούσο Βολουδάκη ως πολιτικό και ως άνθρωπο μιλούν για μια προσωπικότητα με ήθος, ευγένεια και αλτρουισμό

Η ταφή του Μανούσου Βολουδάκη θα γίνει στο Κοιμητήριο του Αγίου Λουκά. Το δημοτικό συμβούλιο Χανίων κήρυξε το Σάββατο, ως ημέρα πένθους για το δήμο.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κηδεία

Λόγω της ταφής που θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά και προκειμένου η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξαχθεί ομαλά, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα, με προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικές αρτηρίες των Χανίων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, αύριο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 από ώρα 10:00 έως και την 15:00 ώρα της ιδίας, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων στην οδό Αναπαύσεως και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με τις οδούς Αν. Γογονή έως και την οδό Εφέδρων Πολεμιστών.

Επιπλέον διακοπή της κυκλοφορίας κατά το ίδιο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί και στις παρακάτω κάθετες της οδού Αναπαύσεως:

• οδός Μάνου Κατράκη, στο τμήμα της από την οδό Αναπαύσεως έως την οδό Ζυμβρακάκηδων,
• οδός Κορνάρου, στο τμήμα της από την οδό Αναπαύσεως έως την οδό Ζυμβρακάκηδων
• οδός Βολάνη, στο τμήμα της από την οδό Αναπαύσεως έως την οδό Φαλασάρνης

Κατά το χρονικό διάστημα ισχύς των ως άνω απαγορεύσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται με δυνάμεις τις τροχαίας από παρακείμενες οδούς. Το χρονικό διάστημα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δύναται να παραταθεί ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις όλων των αστυνομικών των υπηρεσιών που εμπλέκονται στα μέτρα που θα ληφθούν.

neakriti.gr