Χανιά: Οι επιθέσεις σκύλων συνεχίζονται – Τρεις δαγκωνιές την έστειλαν στο νοσοκομείο (φωτο)

Χανιά: Οι επιθέσεις σκύλων συνεχίζονται – Τρεις δαγκωνιές την έστειλαν στο νοσοκομείο (φωτο)

Αυξάνονται τα περιστατικά επιθέσεων σε περαστικούς από σκύλους. Μετά από τις επιθέσεις στη Χρυσή Ακτή, σκυτάλη παίρνει το Καλαμάκι, όπου το πρωί της Παρασκευής σκύλος δάγκωσε γυναίκα που είχε βγει για βόλτα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα διηγήθηκε η ίδια η παθούσα στο zarpanews.gr, κατέβηκε με τα πόδια μαζί με το σκυλάκι της από το σπίτι της στο Πανόραμα, και στη διασταύρωση στο Καλαμάκι είδε τρεις σκύλους, εκ των οποίων ο ένας γάβγιζε προς μια άλλη περαστικό που όμως βρισκόταν στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Στη συνέχεια όμως επιτέθηκε στην καταγγέλλουσα, δαγκώνοντάς την τρεις φορές στο πόδι.

“Έκανα ράμματα, αντιτετανικό, μου έδωσαν αντιβίωση. Την Τρίτη θα ξαναπεράσω από έλεγχο. Με δάγκωσε σε τρία σημεία και η μια πληγή είναι βαθιά. Ο σκύλος ήταν γεροδεμένος, κοντός, με μαύρο κοντό τρίχωμα και φορούσε κολάρο.

Δεν ξέρω αν ανήκει σε κάποιον στη γειτονιά, κυκλοφορούσε όμως ελεύθερος. Και αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό, να μην μπορούμε να περπατήσουμε στον δρόμο χωρίς να φοβόμαστε. Εδώ έχουν φτάσει να κυκλοφορούν άνθρωποι με σκουπόξυλα μαζί τους για κάθε ενδεχόμενο.

Έχω και μια μικρή κόρη, πρέπει να φοβάμαι μην τη δαγκώσουν κι αυτή; Δεν πρέπει να κάνουν κάτι οι αρμόδιοι;” αναρωτήθηκε η Χανιώτισσα.

Δείτε τις φωτογραφίες που μας απέστειλε:

zarpanews.gr