Χανιά: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σούδας στηρίζει τον Λευτέρη Κοκογιαννάκη

Χανιά: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σούδας στηρίζει τον Λευτέρη Κοκογιαννάκη

Την συμπαράστασή του εκφράζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σούδας, προς τον Λευτέρη Κοκογιαννάκη, που είναι και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, σχετικά με το πρόσφατο ρατσιστικό περιστατικό που συνέβη σε βάρος του (δείτε ΕΔΩ).

aeweb

O Σύλλογος σε ανακοίνωσή του αναφέρεται σε «αχαρακτήριστη και αντιανθρώπινη συμπεριφορά “κυρίας” (πελάτισσας), του καταστήματος», στο οποίο εργάζεται ο Λευτέρη Κοκογιαννάκης. Όπως εξηγεί, η πελάτισσα, «μη σεβόμενη την εν γένει σωματική του δυσλειτουργία, απαξιωτικά και χωρίς κανένα λόγο, δεν δέχτηκε να εξυπηρετηθεί από εκείνο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται εις την εν γένει μείωση της προσωπικότητάς του».

Ακόμα, ο Σύλλογος εκφράζει «ανεπιφύλακτα την ομόφωνη και καθολική συμπαράστασή του, καθώς και την απέραντη αγάπη του στον εν λόγω αξιολογώτατο και καθ’ όλα ενεργό αντιπρόεδρο του Συμβουλίου μας και καταδικάζει κάθε είδους ρατσιστικές συμπεριφορές οι οποίες είναι ανεπίτρεπτες σε ευνομούμενες κοινωνίες».

Επιπλέον αναφέρει πως «είναι τιμή μας που στο Συμβούλιό μας συμμετεχει και έτερος συνάδελφος με ανάλογο πρόβλημα και όμως, παρά ταύτα, και οι δύο εργάζονται ισότιμα για την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου μας».

«Θα ήταν παράλειψή μας βέβαια να μην επαινέσουμε και να μην εκφράσουμε και δημόσια τις ευχαριστίες μας στον διευθυντή του εν λόγω καταστήματος για σωστό και ανθρώπινο χειρισμό του συμβάντος», καταλήγει η ανακοίνωση.

zarapnews.gr