Χανιά: Νέο αποκαλυπτικό βίντεο από το τροχαίο με τον διανομέα – Τα δευτερόλεπτα της σύγκρουσης

Χανιά: Νέο αποκαλυπτικό βίντεο από το τροχαίο με τον διανομέα – Τα δευτερόλεπτα της σύγκρουσης

Το φορτηγάκι «χτυπάει» τον διανομέα και φεύγει από το σημείο – Αγροτικό τον καταδιώκει

aeweb

Νέο βίντεο από το σοκαριστικό τροχαίο που συνέβη χθες το μεσημέρι στον παράλληλο δρόμο της εθνικής οδού, στο ύψος του Βαμβακόπουλου φέρνει στο φως το Flashnews.gr.

Χανιά: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που αυτοκίνητο χτυπάει (στοχευμένα) και εγκαταλείπει διανομέα

Στο νέο βίντεο παρουσιάζονται καρέ καρέ τα δευτερόλεπτα της σύγκρουσης ανάμεσα στο φορτηγάκι και στην μηχανή. Όπως φαίνεται και στο βίντεο το φορτηγάκι πέφτει πάνω στο δίκυκλο που οδηγούσε ο 56χρονος διανομέας χωρίς να κόψει ταχύτητα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Μετά την σύγκρουση, ένα αγροτικό αυτοκίνητο που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος σταματάει λίγο πιο κάτω και ο συνεπιβάτης του οχήματος τρέχει να βοηθήσει τον τραυματισμένο οδηγό.

Την ίδια στιγμή ο οδηγός του αγροτικού καταδιώκει τον 46χρονο που προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο. Μαζί με το αγροτικό αυτοκίνητο στην καταδίωξη συμμετέχει και ένα δίκυκλο.

Στον ανακριτή το πρωί της Παρασκευής ο 46χρονος οδηγός του μίνι βαν

Υπενθυμίζεται ότι αύριο το μεσημέρι αναμένεται να περάσει το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Χανίων ο 46χρονος οδηγός του μίνι βαν για να απολογηθεί για τις πράξεις του. Ο 46χρονος συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, κάτι που επιβεβαίωσε και το ρεπορτάζ του Flashnews.gr που έκανε λόγο για στοχευμένο τροχαίο και όχι ατύχημα, καθώς μεταξύ του κατηγορουμένου και του διανομέα υπήρχε προσωπική διαφορά.

Να σημειωθεί ότι η ζωή του 53χρονου διανομέα, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο.