Χανιά: Νέα τραγωδία με δυο νεκροί και δυο τραυματίες σε τροχαίο ατύχημα (φωτο)

Χανιά: Νέα τραγωδία με δυο νεκροί και δυο τραυματίες σε τροχαίο ατύχημα (φωτο)

Θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς σημειώθηκε στις 4 το απόγευμα της Κυριακής, 3 Ιουλίου στα Τοπόλια του δήμου Κισσάμου.

Χανιά: Μια 15χρονη και ένας 23χρονος τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος στην Κίσσαμο (φωτο)

Ειδικότερα συνέπεια της σύγκρουσης σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν να χάσει την ζωή του ένα άτομο ηλικίας περίπου 30 έως 40 ετών, ενώ κατά την μεταφορά των τραυματιών στο νοσοκομείο κατέληξε και μία κοπέλα ηλικίας 25 έως 30 ετών. Το τρίτο άτομο και συγκεκριμένα μία κοπέλα 30 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες διασωληνώθηκε και η κατάστασή της αξιολογείτα ιδιαίτερα κρίσιμη.

Στο τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα κάτω αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν δύο οχήματα, ενώ πέραν του ατόμου που έχασε ακαριαία την ζωή του, και της κοπέλας που κατέληξε κατά την διάρκεια της μεταφοράς της στο νοσοκομείο, μία ακόμα κοπέλα. 30 ετών είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Αυτή την ώρα σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Χανίων «Άγιος Γεώργιος», Γιώργο Μπέα, υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, με την κατάστασή της να χαρακτηρίζειται ιδιαίτερα σοβαρή.

Παράλληλα στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις για ρύθμιση της κυκλοφορίας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων. Στο σημείο βρέθηκε και η πυροσβεστική υπηρεσία.

Τα αίτια του ατυχήματος ερευνώνται από την τροχαία.

πηγή φωτογραφιών: sadentrepese.blogspot.com