Χανιά: Μπήκε η αστυνομία σε αεροπλάνο της Ryanair πριν την απογείωση – Τι συνέβη (φωτο)

Χανιά: Μπήκε η αστυνομία σε αεροπλάνο της Ryanair πριν την απογείωση – Τι συνέβη (φωτο)

Σύγχυση και ταλαιπωρία επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης μέσα σε αεροσκάφος της Ryanair, με την πτήση να ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει στις 15:25 το μεσημέρι από Χανιά για Θεσσαλονίκη. Τρεις ώρες μετά, δηλαδή 6:30 η πτήση δεν είχε πραγματοποιηθεί ακόμα λόγω βλάβης στην τουρμπίνα.

Όπως ήταν φυσικό, ακολούθησαν πολλά παράπονα από τους επιβάτες οι οποίοι περίμεναν μέσα στο αεροπλάνο όλες αυτές τις ώρες, χωρίς κάποια ενημέρωση τόσο από τον πιλότο όσο και από τις αεροσυνοδούς. Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, επιβάτης μετέβη μέχρι το πιλοτήριο για να μάθει τι συμβαίνει. Εκείνος έδωσε την ενημέρωση για την βλάβη.

Η ώρα 6:20 και στο αεροσκάφος μετέβη δύναμη της Αστυνομίας. «Για να επιβάλλει την τάξη» ανέφερε στο zarpanews.gr επιβάτης.

«Τρεις ώρες δεν μας είχαν δώσει ούτε ένα ποτήρι νερό. Χρειάστηκε να μπει η Αστυνομία για να πει στις αεροσυνοδούς να μας προσφέρουν κάτι!» λέει άλλος επιβάτης.

Η ταλαιπωρία ξεκίνησε λίγο πριν τις 4… «παρακολουθούμε από το παράθυρο τους μηχανικούς να κάνουν κάτι. Καμία ενημέρωση από τον πιλότο. Περιμένουμε. Τα μικρά παιδιά αρχίζουν να κλαίνε. Οι επιβάτες διαμαρτύρονται. Οι αεροσυνοδοί εξαφανίστηκαν» αναφέρει επιβάτιδα.

Σύμφωνα με την ίδια, ένας επιβάτης πηγαίνει στον πιλότο και επιστρέφει με την πληροφορία πως έχει χαλάσει η τουρμπίνα και πως θα χρειαστεί να επιβιβαστούν σε άλλο αεροπλάνο. Μετά από δύο ώρες αναμονής, ο πιλότος λέει «I have good news».

«Μία κυρία δίπλα μου με ρωτάει τι είπε. Της απάντησα πως η βλάβη θα αποκατασταθεί και θα φύγουμε. «Με αυτό θα φύγουμε; Εγώ δεν φεύγω με χαλασμένη τουρμπίνα. Αν φύγουμε με αυτό πρέπει να κάνουμε χίλιες προσευχές».

Καμία υπευθυνότητα από την εταιρεία. Χρόνια ταξιδεύω αλλά αυτό πρώτη φορά μου συνέβη. Απαράδεκτοι. Ακόμη δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει (6:20). Κλεισμένοι μέσα στο αεροπλάνο» σχολιάζει επιβάτης.

Εν τέλη, σύμφωνα με νέα ενημέρωση η πτήση αναχώρησε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα.