Χανιά: Μια αξέχαστη χορευτική παράσταση από το Flash Dance Studio (video – φωτο)

Χανιά: Μια αξέχαστη χορευτική παράσταση από το Flash Dance Studio (video – φωτο)

Η σχολή χορού Flash Dance Studio πραγματοποίησε  με μεγάλη επιτυχία την ετήσια χορευτική της παράσταση τη Δευτέρα 03 Ιουλίου στο κέντρο εκδηλώσεων «Πορτοκάλι» στο Γεράνι Χανίων.

Στον κατάμεστο χώρο η σχολή χορού Flash Dance Studio παρουσίασε για δέκατη συνεχόμενη χρονιά ένα μοναδικό show 34 διαφορετικών χορογραφιών με 200 χορευτές κάθε ηλικίας που είναι μαθητές της σχολής.

Η παράσταση ήταν κάτι μοναδικό. Μεγάλη έμφαση δόθηκε στα κουστούμια, στη σκηνή, στα φώτα αλλά και στο video wall, δημιουργώντας ένα show που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχα του εξωτερικού.

Φυσικά η επιτυχία οφείλεται και στη μεγάλη συμμετοχή όλων των μαθητών της σχολής, αρχάριων και προχωρημένων, που με σκληρή προετοιμασία από τον Οκτώβριο έως τον Ιούλιο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την παράσταση.

Να σημειώσουμε ότι η σχολή χορού Flash Dance Studio βρίσκεται στην οδό Μεγίστης Λαύρας 10 στις Μουρνιές, Χανίων και αν θέλετε και εσείς να συμμετέχετε στην επόμενη χορευτική παράσταση πρέπει να γνωρίζετε ότι οι εγγραφές ξεκινούν την 1η Σεπτέμβρη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω facebook, instagram ή να καλέσετε στο 6936914005 Νίκη Κουτσουκλάκη.

Δείτε το trailer της παράστασης.