Χανιά: Με κρητικές καντάδες πλημμύρισαν οι δρόμοι της Χαλέπας (φωτο – video)

Χανιά: Με κρητικές καντάδες πλημμύρισαν οι δρόμοι της Χαλέπας (φωτο – video)

Κρητική καντάδα αλλά και γλέντι για καλό σκοπό πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Χαλέπα

Πλημμύρισαν με κρητικές καντάδες οι δρόμοι της Χαλέπας το βράδυ του Σαββάτου. Κόσμος βγήκε στα δρομάκια και τραγούδησε για καλό σκοπό.

Η καντάδα κράτησε περίπου δυο ώρες με την συμμετοχή του Εμμανουήλ Λεθιωτάκη στη λύρα, του Ανδρέα Κωνσταντουδάκη στο λαούτο, του Λευτέρη Θεοδωράκη στην κιθάρα, του Μιχάλη Λεφάκη στα κρουστά και του Νίκου Δημοτάκη στο μαντολίνο κρητικές καντάδες πλημμυρήσαν όλους τους δρόμους της Χαλέπας.

Παρόλα αυτά στο πρόγραμμα δεν ήταν μόνο η κρητική καντάδα αλλά και ένα μεγάλο γλέντι.

Το γλέντι που στήθηκε στον προαύλιο χώρο του ΕΛΜΕΠΑ (πρώην ΤΕΙ) ολοκλήρωσε την μοναδική βραδιά που οργανώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Το γλέντι πλαισίωσε ο Νίκος Δημοτάκης με το συγκρότημα του. Το κέφι ξεχείλιζε και ο κόσμος διασκέδαζε με την ψυχή του.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε για καλό σκοπό από τον ραδιοφωνικό σταθμό (RAT FM) του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο “Κύτταρο Χαλέπας”

Σε δηλώσεις του ο κ. Σαλεβουράκης Μανώλης πρόεδρος του ΔΣ του Κυττάρου Χαλέπας ανέφερε ότι « απόψε η νέα γενιά, οι φοιτητές του ΕΛΜΕΠΑ, σε μια δράση αλληλεγγύης και πολιτιστικής αναβάθμισης της περιοχής μας πραγματοποιήσαν μια κρητική καντάδα μαζί με ερασιτέχνες καλλιτέχνες. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί μετά από δυο χρόνια θα γίνει ένα γλέντι στο χώρο του πανεπιστημίου. Από τα έσοδα ένα μέρος θα διατεθεί για την αναβάθμιση του ραδιοφωνικού σταθμού του ΕΛΜΕΠΑ και ένα μέρος θα δοθεί στο Κύτταρο Χαλέπας». Παράλληλα ο κ. Σαλεβουράκης πριν την έναρξη της καντάδας ανέφερε ότι « η καντάδα που θα ξεκινήσει στην γειτονιά είναι κάτι πρωτόγνωρο και περιμένουμε να δούμε και εμείς τις αντιδράσεις τον κατοίκων».

Ο Νίκος Τζουγκαράκης, Πρόεδρος του Ραδιοφωνικού Σταθμού (RAT FM) του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου σε δηλώσεις του ανέφερε ότι « διοργανώνουμε σήμερα μια κρητική καντάδα όπως γινόταν παλιά. Ο κόσμος άλλωστε έχει ανάγκη για γλέντια και παρόμοιες δράσεις έχουν πραγματοποιηθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στηρίζουμε το Κύτταρο Χαλέπας συγκεντρώνομαι τρόφιμα και μέρος των εσόδων από την αποψινή εκδήλωση θα δοθούν στο Κύτταρο Χαλέπας».

flashnews.gr