Χανιά: Λουκέτο σε μεγάλο αθλητικό κέντρο από ελεγκτές της ΑΑΔΕ

Χανιά: Λουκέτο σε μεγάλο αθλητικό κέντρο από ελεγκτές της ΑΑΔΕ

Χανιά: Λουκέτο σε μεγάλο αθλητικό κέντρο από ελεγκτές της ΑΑΔΕ
explore Chania

Μεγάλο αθλητικό κέντρο σφράγισαν για φορολογικές παραβάσεις, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ στα Χανιά.

Ειδικότερα κατά τους ελέγχους που διεξήγαγαν κλιμάκια της Α.Α.Δ.Ε., τις προηγούμενες ημέρες, επιβλήθηκαν στην επιχείρηση των Χανίων οι κυρώσεις του νόμου που προβλέπει την άμεση αναστολή λειτουργίας επαγγελματικών εγκαταστάσεων για 48 ώρες.

Η επιχείρηση λειτουργούσε ως Αθλητικό Κέντρο, (Γυμναστήριο / Κέντρο σωματικής ευεξίας) με Τμήματα Ρυθμικής, κολύμβησης, ποδοσφαίρου, κλασικού μπαλέτου, Υδατοσφαίρισης, μοντέρνου & σύγχρονου Χορού, Hip-Hop, Funky, Tzaz, πολεμικών τεχνών, τένις, Aqua Aerobic, με προγράμματα γυμναστικής & training και ολοήμερη απασχόληση παιδιών, ενώ είχε δηλωθεί ως αθλητικός σύλλογος.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκαν σωρεία φορολογικών παραβάσεων και επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα από τον νόμο μέτρα. Η συγκεκριμένα επιχείρηση δραστηριοποιείται σε περιαστική περιοχή των Χανίων.

Υπάλληλοι της Α.Α.Δ.Ε. σε συνεργασία με την αστυνομία προχώρησαν στην προβλεπόμενη από το νόμο σφράγιση της συγκεκριμένης επιχείρησης για 48 ώρες. Εφαρμόζοντας τις εντολές του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε., για το έτος 2020, βρίσκονται καθημερινά κλιμάκια προληπτικού ελέγχου σε υπηρεσία, για την εφαρμογή της φορολογικής νομοθεσίας.

flashnews.gr