Χανιά: Κρούσμα κορωνοϊού αναφέρθηκε σε στρατιωτικό

Χανιά: Κρούσμα κορωνοϊού αναφέρθηκε σε στρατιωτικό

Χανιά: Κρούσμα κορωνοϊού αναφέρθηκε σε στρατιωτικό
explore Chania

Ο στρατιωτικός είχε έρθει με ομάδα εκπαιδευόμενων από το Μαρόκο και διέμενε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Χανίων

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν θετικά όπως ενημέρωσε ο ίδιος την στρατιωτική μονάδα, χωρίς να έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως σύμπτωμα.

Χανιά: Σε γενικό συναγερμό ξενοδοχεία μετά το πρώτο κρούσμα κορονοϊού Την κινητοποίηση όλων των τοπικών φορέων γύρω από τον ξενοδοχειακό κλάδο και τη δημόσια υγεία, έχει προκαλέσει το πρώτο κρούσμα κορονοϊού που πέρασε από τα Χανιά...

Ένα κρούσμα του Covid-19 επιβεβαιώθηκε από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων που έγιναν σε στρατιωτικό ο οποίος είχε βρεθεί στα Χανιά την προηγούμενη εβδομάδα.

‘Oπως ανέφερε η δημοσιογράφος Ευτυχία Πενταράκη στο Open tv, πρόκειται για εκπαιδευόμενο στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής στο Μαράθι Ακρωτηρίου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για Μαροκινό στρατιωτικό ο οποίος την Παρασκευή ήταν στα Χανιά στο πλαίσιο εκπαίδευσης ομάδας στο ΚΕΝΑΠ και όταν επέστρεψε στην πατρίδα του ενημέρωσε την μονάδα πως βγήκε θετικός στον κορωνοιό.

Σήμερα έκλεισε το ΚΕΝΑΠ μπαίνοντας σε καραντίνα, ενώ όπως ανέφερε η κα Πενταράκη η εκπαιδευτική ομάδα διέμενε σε ξενοδοχείο των Χανίων το οποίο ενημερώθηκε για να κάνει τις αναγκαίες απολυμάνσεις.

flashnews.gr