Χανιά – Κουνουπιδιανά: Σπαρακτική η μητέρα της νεκρής φοιτήτριας στο τροχαίο το 2017 (video)

Χανιά – Κουνουπιδιανά: Σπαρακτική η μητέρα της νεκρής φοιτήτριας στο τροχαίο το 2017 (video)

Μετά το τροχαίο στα Κουνουπιδιανά που συγκλόνισε την Κρήτη, το 2017, η μητέρα της νεκρής φοιτήτριας μάχεται για την παραδειγματική τιμωρία του οδηγού που «θέρισε» τους δύο φοιτητές του Πολυτεχνείου, αλλά και για την υλοποίηση των έργων στο σημείο

Η μητέρα της 20χρονης Στέλλας Μόσχου, που έχασε τη ζωή της μαζί με τον 19χρονο Γιάννη στη διπλή τραγωδία στα Κουνουπιδιανά Χανίων το 2017, απευθύνει συγκλονιστική έκκληση, μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV.

Θρήνος για τα δυο παιδιά που σκοτώθηκαν έξω από το Πολυτεχνείο στα Χανιά (φωτο)

Ο αγώνας που δίνει όλα αυτά τα χρόνια είναι διπλός, τόσο για την παραδειγματική τιμωρία του οδηγού που «θέρισε» τους δύο φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης όσο και για την υλοποίηση των έργων για τα οποία έχουν δεσμευτεί οι φορείς του νησιού, ώστε να σταματήσουν να χάνονται ζωές σε δρόμους καρμανιόλες.

Πριν από λίγες μόλις ημέρες όμως, άλλος ένας μοτοσυκλετιστής βρήκε φρικτό θάνατο στο ίδιο σημείο «ξεσηκώνοντας» τον θρήνο και την οργή.

Ατιμωρησία, είναι το αποτέλεσμα του οδυνηρού Γολγοθά που περιμένει τις οικογένειες των θυμάτων της ασφάλτου, που αναζητούν μάταια δικαίωση στη μνήμη των νεκρών τους. Χρειάζονται αρκετά χρόνια για να ξεκινήσει η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό μιας υπόθεσης, έως και 18 χρόνια για να πέσει η αυλαία μίας εξίσου επώδυνης δικαστικής μάχης. Μιας μάχης που σε κάθε βήμα της ξυπνά τον πόνο της απώλειας και τον θρήνο. Στόχος των οικογενειών των θυμάτων είναι να μην χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές στην άσφαλτο. Οι αποφάσεις των δικαστηρίων να στείλουν ηχηρό μήνυμα πως κάθε τροχαίο έχει συνέπειες.

neakriti