Χανιά: Κοσμοσυρροή και μποτιλιάρισμα στο κέντρο της πόλης (φωτο)

Χανιά: Κοσμοσυρροή και μποτιλιάρισμα στο κέντρο της πόλης (φωτο)

Η εικόνα της πόλης είναι αρκετά ζωηρή και παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες και τους περιορισμούς ελαίω κορωνοϊού, θύμισε λιγάκι κάτι από τις εορταστικές στιγμές των προηγούμενων ετών, τηρουμένων των αναλογιών.

aeweb
 

 

Το μεγαλύτερο βάρος της αγοραστικής δραστηριότητας, όπως και την παραμονή των Χριστουγέννων, έτσι και σήμερα,  εντοπίζεται στον Κάτωλα και κυρίως στις οδούς Μουσούρων και Τσουδερών, ενώ αργά το μεσημέρι το κέντρο “φράκαρε”.

Οι τελευταίες αγορές για τις Χανιώτισσες και τους Χανιώτες, γίνονται φυσικά με την μέθοδο του click away με τους καταναλωτές να περιμένουν υπομονετικά να εξυπηρετηθούν, μ’ έναν τρόπο σίγουρα όχι πολύ βολικό, αλλά που αποτελεί τον “μονόδρομο” της εποχής.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στους άλλους εμπορικούς δρόμους της πόλης όπως η οδός Τζανακάκη, η Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου, η οδός Σκαλίδη και η Χατζημιχάλη Γιάνναρη. Κινητικότητα υπάρχει και στην οδό Χάληδων.

Πέραν των καταστημάτων τροφίμων της Δημοτικής Αγοράς αλλά και των μεγάλων σούπερ μάρκετ, αυξημένη ήταν η κίνηση και στα συνοικιακά κρεοπωλεία των Χανίων.

kriti360.gr