Χανιά: Κόπρανα σε διάδρομο του Νοσοκομείου – Τι απαντά η διοίκηση (φωτο)

Χανιά: Κόπρανα σε διάδρομο του Νοσοκομείου – Τι απαντά η διοίκηση (φωτο)

Περιττώματα, κατά πάσα πιθανότητα ανθρώπινα, εντόπισε Χανιώτης την Κυριακή περίπου στις 12:30 το μεσημέρι σε διάδρομο του Νοσοκομείου Χανίων, στην πτέρυγα όπου στεγάζονται το Ουρολογικό και το τμήμα ΩΡΛ.

Τα περιττώματα βρίσκονταν δίπλα σε ανελκυστήρα στη γωνία του τοίχου ενώ ένα ακόμα μέρος τους φαινόταν απλωμένο στο πάτωμα.

Το zarpanews.gr απευθύνθηκε στη διοίκηση του νοσοκομείου για να ζητήσει απάντηση, πώς είναι δυνατόν να βρέθηκαν τα κόπρανα, εκεί που βρέθηκαν.

Ο διοικητής του ιδρύματος, Γιώργος Μπέας, επικοινώνησε με τον προϊστάμενο της επιστασίας που έχει την ευθύνη της καθαριότητας στο νοσοκομείο για να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το γεγονός αυτό, το οποίο σε κάθε περίπτωση χαρακτήρισε μεμονωμένο.

Σύμφωνα με τον κ. Μπέα, η έρευνα έδειξε πως πρόκειται πράγματι για μια ανθρώπινη πράξη και, καθώς δίπλα ακριβώς στο σημείο υπάρχουν τουαλέτες κοινού, ο διοικητής του νοσοκομείου ανέφερε ότι τα δυο ενδεχόμενα που ερευνώνται, είναι να επρόκειτο για κάποιο ψυχικά ασταθές άτομο που έκανε την ανάγκη του έξω απ’ την τουαλέτα, ή να ήταν κάτι που έγινε με δόλια σκοπιμότητα.

Ο κ. Μπέας δήλωσε ακόμα, ότι το προσωπικό καθαριότητας επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και καθάρισε άμεσα το σημείο.

Δείτε φωτογραφίες:

zarpanews.gr