Χανιά: Κόνι Μεταξά & Μάριος Καπότσης – Tο ξέφρενο πάρτι του γάμου με Πανταζής και Φουρέιρα (video)

Χανιά: Κόνι Μεταξά & Μάριος Καπότσης – Tο ξέφρενο πάρτι του γάμου με Πανταζής και Φουρέιρα (video)

Με ένα ξέφρενο πάρτι στο οποίο τραγούδησαν ο Λευτέρης Πανταζής και η Ελένη Φουρέιρα, ολοκληρώθηκε ο γάμος της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση που έγινε το Σάββατο στα Φαλάσαρνα στα Χανιά.

aeweb

Ο πρώτος γάμος πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Άγιου Εφραίμ (Δείτε ΕΔΩ), ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ένας δεύτερος σε αμερικάνικο στυλ ακριβώς πάνω στην παραλία παρουσία αγαπημένων φίλων του ζευγαριού.

Αμέσως μετά ακολούθησε ένα ξέφρενο γαμήλιο πάρτι στο γνωστό beach bar Λιοκάλυβο στα Φαλάσαρνα, όπου το ζευγάρι υποδέχτηκε τους καλεσμένους του. Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης μπήκαν στον χώρο του πάρτι με μουσική υπόκρουση Red Hot Chilly Peppers, ενώ στη συνέχεια έκοψαν την γαμήλια τούρτα με το τραγούδι από τη δημοφιλή αμερικάνικη σειρά Τα Φιλαράκια.

Το πάρτι ξεκίνησε με τον πατέρα της νύφης, Λευτέρη Πανταζή να ανεβαίνει στη σκηνή και να αφιερώνει μερικά από τα πιο ερωτικά τραγούδια του στο νεόνυμφο ζεύγος. Αμέσως μετά ξεσήκωσε τους καλεσμένους με τις επιτυχίες του.

Αμέσως μετά ανέβηκε στη σκηνή η Ελένη Φουρέιρα – η οποία συνοδεύτηκε στον γάμο από τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία – και συνέχισε να διασκεδάζει τους καλεσμένους αλλά και τη νύφη η οποία δε σταμάτησε να χορεύει

Το πάρτι συνεχίστηκε με πολύ τραγούδι, χορό και γέλια και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.