Χανιά: Κλειστή η οδός Χάληδων για πεζούς και οχήματα – Στην τελική ευθεία τα έργα

Χανιά: Κλειστή η οδός Χάληδων για πεζούς και οχήματα – Στην τελική ευθεία τα έργα
aeweb

Κλειστή είναι από σήμερα η οδός Χάληδων στα Χανιά τόσο για πεζούς όσο και για τα οχήματα από το ύψος της πλατείας Μητροπόλεως και κάτω.
Το έργο της ανάπλασης της οδού Χάληδων και της Πλατείας Μητρόπολης προχωρά με γοργούς ρυθμούς και με στόχο να τελειώσει τον ερχόμενο Απρίλιο.Τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς για να παραδώσουν το έργο εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας και ήδη οι εργασίες έχουν μπει στην τελική τους ευθεία.

Ήδη και όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το eparxies.gr έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η πλακόστρωση των πεζοδρομίων από την μια πλευρά του δρόμου (απομένει η τοποθέτηση αρμών) και από σήμερα ξεκινάει η πλακόστρωση και από την απέναντι μεριά, ενώ παράλληλα τα συνεργεία ρίχνουν την τελευταία στρώση σκυροδέματος στον δρόμο.

Οι συγκεκριμένες εργασίες δεν επιτρέπουν (και για λόγους ασφαλείας) την διέλευση πεζών και οχημάτων και έτσι αποφασίστηκε ο δρόμος από το ύψος της πλατείας Μητροπόλεως και πέρα να μείνει κλειστός για μια περίπου εβδομάδα μέχρι το πέρας των συγκεκριμένων εργασιών.

Παράλληλα η διακοπή της κυκλοφορίας θα επιτρέψει στα συνεργεία να εξελίξουν πιο γρήγορα το έργο δουλεύοντας απρόσκοπτα και χωρίς εμπόδια και για αυτό απαιτείται η κατανόηση των πολιτών αλλά και των καταστηματαρχών της περιοχής.

Όπως μάλιστα αναφέρει ο υπεύθυνος εργολάβος εφόσον οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα (καιρού επιτρέποντος) τότε και αυτό το κομμάτι θα τεθεί άμεσα σε κυκλοφορία.

eparxies.gr