Χανιά: Κλειστά τα λογιστικά γραφεία από σήμερα – Πως θα γίνεται η εξυπηρέτηση των φορολογουμένων

Χανιά: Κλειστά τα λογιστικά γραφεία από σήμερα – Πως θα γίνεται η εξυπηρέτηση των φορολογουμένων

Χανιά: Κλειστά τα λογιστικά γραφεία από σήμερα – Πως θα γίνεται η εξυπηρέτηση των φορολογουμένων
explore Chania

Κλειστά για τους πελάτες τους θα είναι από την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου τα λογιστικά γραφεία στα Χανιά, εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, από την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου τα Λογιστικά Γραφεία δεν θα είναι ανοικτά για τους πελάτες τους, ενώ η εξυπηρέτηση των πελατών και των Υπηρεσιών θα γίνεται μόνο τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Κλειστά τα Λογιστικά Γραφεία από την 4η Νοεμβρίου. Εξυπηρέτηση μόνο ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά. Σε έκτακτες περιπτώσεις ραντεβού. Τρόπος παραλαβής τιμολογίων.

Στα πλαίσια της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού και με γνώμονα την προστασία της υγείας των Λογιστών – Φοροτεχνικών, των υπαλλήλων και των πελατών τους αλλά και λόγω της αναγκαστικής μείωσης του προσωπικού που θα εργάζεται στα γραφεία μας λόγω της υποχρεωτικής τηλεργασίας, ο Σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών Ν. Χανίων ανακοινώνει:

* Από την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου τα Λογιστικά Γραφεία δεν θα είναι ανοικτά για τους πελάτες τους.

* Η εξυπηρέτηση των πελατών και των Υπηρεσιών θα γίνεται μόνο τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

* Σε ειδικές περιπτώσεις και κατόπιν τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής προσυνεννοήσεως, θα μπορούν να υπάρξουν ραντεβού αλλά πάντα με την διασφάλιση των απαραιτήτων κανόνων ασφαλείας δηλαδή με την χρήση μάσκας τόσο του πελάτη όσο και του λογιστή. Δεδομένος και ο ουσιαστικός περιορισμός του πλήθους των συμμετεχόντων στην συνάντηση.

* Η παραλαβή εγγράφων θα γίνονται στο γραφείο με παραλαβή στην πόρτα του γραφείου, χωρίς την είσοδο του πελάτη. Αμέσως μετά τα έγγραφα θα τοποθετούνται σε διαμορφωμένα κυτία και θα διατηρούνται σε συγκεκριμένο αποθηκευτικό χώρο για δύο ημέρες. Αμέσως μετά θα μπορούν να παραληφθούν από τον αρμόδια υπάλληλο προς επεξεργασία. Ο χώρος και το κυτίο θα απολυμαίνεται διαρκώς. Κατά την παραλαβή των εγράφων στην πόρτα του λογιστικού γραφείου, θα ενημερώνεται ο λογιστής από τον πελάτη ή τον εκπρόσωπό του, αν κάτι είναι επείγον ώστε να πράξει ο λογιστής τα δέοντα πάντα όμως με την απαραίτητη προσοχή.

Συνάδελφοι,

Το επίπεδο επιστημονικότητας και επαγγελματισμού που διακρίνει τον κλάδο του Λογιστή – Φοροτεχνικού και το οποίο είναι ο λόγος που ο κλάδος κρατά στην πρώτη γραμμή, – μέσα σε απίστευτες δυσκολίες -, την διεκπεραίωση των υποστηρικτικών μέτρων προς όφελος των πελατών μας, θα πρέπει να επιδείξει όμοια στάση και στην υγειονομική του συμπεριφορά τούτες τις δύσκολες ώρες, αναλογιζόμενοι ιδίως τους συναδέλφους και εργαζόμενους που ανήκουν στις υγειονομικά ευάλωτες ομάδες για τους οποίους ουδέν ενδιαφέρον έδειξε η Πολιτεία.

Προστατεύουμε τους γονείς και τα παιδιά μας, προστατεύουμε τους πολίτες.

Γινόμαστε ευέλικτοι και πρακτικοί χωρίς να μειώσουμε την ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών μας.

Καλή δύναμη σε όλους !»

Zarpanews.gr