Χανιά: Κανονικά η διεξαγωγή του Santa Run

Χανιά: Κανονικά η διεξαγωγή του Santa Run

Χανιά: Κανονικά η διεξαγωγή του Santa Run
explore Chania

Θα γίνει τελικά φέτος το Santa Run, αφού μετά από προσπάθειες πολλών τοπικών φορέων συμφωνήθηκε ότι η διοργάνωση που προσφέρει σημαντική ενίσχυση σε ιδρύματα των Χανίων δεν πρέπει να αναβληθεί.

Αυτό ανακοίνωσε μεταξύ άλλων σήμερα ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου, με τους συμμετέχοντες και τα σωματεία που ωφελούνται από τη διοργάνωση.

Ο Δήμαρχος Χανίων δήλωσε, ότι ο μεγαλύτερος και αγαπημένος εθελοντικός θεσμός της πόλης μας, το Santa Run θα πραγματοποιηθεί κανονικά για 9η συνεχόμενη χρονιά στις 26 Δεκεμβρίου 2019, ενώ καλούνται όλοι όσοι θέλουν να βοηθήσουν να το κάνουν. Μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Σημανδηράκης ανέφερε πως φέτος, λόγω και των τεχνικών θεμάτων που ανακοινώθηκαν, ο Δήμος Χανίων θα είναι ο κύριος διοργανωτής της εκδήλωσης.

Δείτε τι είπε στη συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος Χανίων:

Η διοργάνωση θα γίνει με την συνδρομή των Αντιδημαρχιών Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δήμου Χανίων, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Γιαννακάκη να αναφέρει πως η διοργάνωση χρειάζεται τη συμβολή των εθελοντών και κάλεσε όλα τα “ξωτικά” να παραβρεθούν το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στο θέατρο “Δημήτρης Βλησίδης” στο Κουμ Καπί για την πρώτη συνάντηση γνωριμίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέσω mail στο: [email protected] 

Από τη μεριά του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, Ευτύχης Δαμιανάκης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση του Δήμου, να πραγματοποιηθεί και φέτος η διοργάνωση που αποτελεί ομόφωνη επιθυμία του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

zarpanews.gr