Χανιά: Ηλικιωμένη καταγγέλλει ανάγωγη συμπεριφορά οδηγού του Αστικού ΚΤΕΛ

Χανιά: Ηλικιωμένη καταγγέλλει ανάγωγη συμπεριφορά οδηγού του Αστικού ΚΤΕΛ

Την αγενή συμπεριφορά οδηγού του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων, από τον οποίο ζήτησε απλά να της πει αν το λεωφορείο θα περάσει από συγκεκριμένη στάση και αντί απάντησης έλαβε, όπως αναφέρει η ίδια, επιδεικτική κοροϊδία, καταγγέλλει ηλικιωμένη Χανιώτισσα (στοιχεία στη διάθεσή μας) με επιστολή της στο zarpanews.gr.

Αναφέρει στην επιστολή:

“Την Τρίτη 12/4/2022, στις 11.30 π.μ., στη στάση της Αγοράς απευθύνθηκα σε οδηγό σταθμευμένου λεωφορείου, προκειμένου να πληροφορηθώ αν το λεωφορείο θα διερχόταν από τα Ολύμπια. Αντί απάντησης εκείνος, χωρίς κανένα σεβασμό, άρχισε να επαναλαμβάνει κοροϊδευτικά την ερώτηση και αδιαφόρησε για τις εξηγήσεις που του ζήτησα.

Πολύ ταραγμένη αναζήτησα τον σταθμάρχη, ο οποίος όμως παρακολουθούσε το επεισόδιο απαθής. Στο μεταξύ ο οδηγός κλείδωσε το λεωφορείο και απομακρύνθηκε ανενόχλητος!

Ακολούθησε τηλεφωνική διαμαρτυρία εκ μέρους μου στο ΚΤΕΛ, κατά την οποία ζήτησαν συγνώμη για την ανάγωγη στάση του οδηγού, μάλιστα προθυμοποιήθηκαν να με αποζημιώσουν για το ταξί που, λόγω σύγχυσης, τελικά χρησιμοποίησα.

Σαφώς δεν τίθεται θέμα υλικής αποζημίωσης αλλά ψυχικής, καθώς, χωρίς αιτία, στα 76 μου χρόνια έγινα αντικείμενο χλευασμού σε δημόσιο χώρο.

Επιπλέον, με αφορμή το ατυχές περιστατικό, καλώ τις αρμόδιες αρχές να υπενθυμίσουν στους οδηγούς των λεωφορείων, αστικών και υπεραστικών, το αυτονόητο, να συμπεριφέρονται δηλαδή με τον δέοντα επαγγελματικό σεβασμό στο επιβατικό κοινό, ντόπιους και ξένους, ανεξαρτήτως ηλικίας, πόσω δε μάλλον όταν πρόκειται για ηλικιωμένα άτομα. Και βέβαια όχι μόνο κατά την τουριστική περίοδο…”

ΚΤΕΛ: Καταδικάζουμε το περιστατικό, θα γίνει σύσταση

Το zarpanews.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων, Γιάννη Καρτάκη, ο οποίος καταδίκασε το περιστατικό:

“Εξ’ όσων μου μεταφέρθηκε, ο οδηγός είπε στην κυρία ότι το λεωφορείο θα πάει από όπου γράφει η ταμπέλα. Αλλά και έτσι ακόμα, δεν έπρεπε να δείξει αυτή τη συμπεριφορά σε μια ηλικιωμένη γυναίκα. Σίγουρα καταδικάζουμε το περιστατικό και θα γίνει σύσταση στον οδηγό”, δήλωσε ο κ. Καρτάκης.

zarpanews.gr