Χανιά: Ιχνηλατούνται οι επαφές του Σουηδού που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Χανιά: Ιχνηλατούνται οι επαφές του Σουηδού που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Χανιά: Ιχνηλατούνται οι επαφές του Σουηδού που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Σε ιχνηλάτηση των επαφών του 21χρονου Σουηδού, έχει προχωρήσει το νοσοκομείο Χανίων, μετά το αποτέλεσμα του πρώτου τεστ στο οποίο υπεβλήθη ο νεαρός και το οποίο ήταν θετικό (δείτε εδώ).

[pt_view id=”4c99abcgu6″]

Χανιά: Σουηδός θετικός στον κορωνοιό – Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο άνδρας έφτασε στα Χανιά από την Αθήνα, τις προηγούμενες ημέρες καθώς εργάζεται σε γνωστή εταιρεία τηλεπικοινωνιών, ενώ φαίνεται να έχει έρθει σε επαφή με αρκετό κόσμο.

Από σήμερα έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών του και όσοι συνάντησαν τον νεαρό τις προηγούμενες ημέρες θα υποβληθούν σε τεστ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος ισχυρίζεται ότι έχει νοσήσει ξανά από τον κορωνοϊό, ωστόσο οι γιατροί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Ο ίδιος επισκέφθηκε τα ΤΕΠ του νοσοκομείου Χανίων, έχοντας ήπια συμπτώματα κορωνοϊού, ενώ στη συνέχεια υπεβλήθη σε τεστ.

Το αποτέλεσμα του τεστ, βγήκε το βράδυ της Τετάρτης.

Σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί αναμένεται να υποβληθεί και σε δεύτερο τεστ, ενώ συνεχίζει να νοσηλεύεται στην κλινική Covid-19 του νοσοκομείου Χανίων.

Μάλιστα, πρόκειται για το 19ο καταγεγραμμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη.

Το μεγάλο ερώτημα πλέον, όσον αφορά τον 21χρονο Σουηδό που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στα Χανιά είναι αν έμεινε σε καραντίνα στην Αθήνα για το προβλεπόμενο διάστημα των 14 ημερών ή αν αγνόησε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και ταξίδεψε στην Κρήτη ως φορέας του κορωνοϊού.

Flashnews.gr