Χανιά: Η viral εμφάνιση στο αεροδρόμιο δεν ήταν αυτό που περιμέναμε (φωτο)

Χανιά: Η viral εμφάνιση στο αεροδρόμιο δεν ήταν αυτό που περιμέναμε (φωτο)

Χανιά: Η viral εμφάνιση στο αεροδρόμιο δεν ήταν αυτό που περιμέναμε (φωτο)

Το μεσημέρι της Παρασκευής έγινε viral η εμφάνιση ενός τουρίστα στο αεροδρόμιο των Χανίων που φορούσε τα… πάντα για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό, όμως εν τέλει πρόκειται για μια πολύ όμορφη Ελληνίδα!

Έγινε viral μέχρι να προλάβει να πει κανείς “Covid-19”- και η αλήθεια είναι ότι με τέτοια εμφάνιση το άξιζε πέρα για πέρα: το μεσημέρι της Παρασκευής (17/7) στο αεροδρόμιο των Χανίων εμφανίστηκε ένα άτομο με «στολή» που παρέπεμπε σε επερχόμενο πυρηνικό όλεθρο.

Το άγνωστο άτομο εθεάθη με ολόσωμη φόρμα προστασίας, μάσκα, γάντια και γυαλιά ηλίου, ρίχνοντας κατακόρυφα τη μεταδοτικότητα του ιού, μιας και ύψωσε (ολόσωστα) ανθρώπινο τείχος απέναντί του.

SDNA1

Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για έναν άντρα τουρίστα που ήρθε από το εξωτερικό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το SDNA έψαξε το ζήτημα και βρήκε τον μυστηριώδη «άντρα», ο οποίος κατόπιν όχι και τόσο ενδελεχούς μελέτης αποδείχτηκε… γυναίκα- και πολύ όμορφη, μάλιστα. 

Ο λόγος για την Άννα Α., η οποία πήγε από την Αθήνα στα Χανιά για διακοπές με την ανωτέρω «αμφίεση». Όταν της ζητήσαμε το σχόλιό της, μας αποστόμωσε λέγοντας «Εάν όλοι είχαν την συνείδηση να κυκλοφορούν έτσι, πιθανότατα δε θα είχαμε τόσα κρούσματα». 

SDNA2

Το ακόμα καλύτερο είναι πως δεσμεύτηκε ότι και κατά την επιστροφή της στην Αθήνα, πάλι θα ντυθεί αναλόγως. 

Όπως θα έλεγε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «Από μας είναι ναι!»… 

sdna.gr