Χανιά: Η σχολή χορού SonArte ανοίγει – Μάθετε περισσότερα (video – photo)

Χανιά: Η σχολή χορού SonArte ανοίγει – Μάθετε περισσότερα (video – photo)

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου η σχολή χορού SonArte ανοίγει όλα τα τμήματα της, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα χορευτικών στυλ για όλες τις ηλικίες και προτιμήσεις. Ανακαλύψτε τον κόσμο του Breakdance, του Pop dance, του Commercial, του Σύγχρονου, του Latin, της Salsa, της Bachata, της Kizomba και του Ladies style και εντυπωσιάστε με τις χορευτικές σας ικανότητες!

Εκτός από τα τμήματα, η σχολή SonArte προσφέρει και πολλές άλλες δραστηριότητες. Κάθε Παρασκευή, μπορείτε να λάβετε μέρος στα πάρτι που διοργανώνονται στον ιπποπόταμο στο παλιό λιμάνι των Χανίων (δείτε εδώ). Επιπλέον, η σχολή συμμετέχει επίσης σε φεστιβάλ χορού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας το ταλέντο και την ενέργειά της σε διεθνές επίπεδο.

Και φυσικά, κάθε χρόνο το καλοκαίρι, η σχολή διοργανώνει μια εντυπωσιακή ετήσια παράσταση, που συγκεντρώνει τους μαθητές και τις μαθήτριες της για μια μοναδική εμπειρία στη σκηνή.

Ανακαλύψτε το τρέιλερ της παράστασης, ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες από προηγούμενες παραστάσεις και ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των μαθημάτων της σχολής. Η SonArte περιμένει να σας υποδεχτεί και να σας συνοδεύσει σε έναν κόσμο γεμάτο χορό, μουσική και διασκέδαση!

Δείτε πληροφορίες και το πρόγραμμα

Δείτε τις φωτογραφίες