Χανιά: Η Κλέλια Ρένεση κάνει κάμπινγκ σε παραλία της Γαύδου και στέλνει το δικό της μήνυμα ελευθερίας

Χανιά: Η Κλέλια Ρένεση κάνει κάμπινγκ σε παραλία της Γαύδου και στέλνει το δικό της μήνυμα ελευθερίας

ΗΚλέλια Ρένεση βρίσκεται στο νησί της Γαύδου όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η ηθοποιός μέσα από τα social media, έναν προορισμό στον οποίο καταφεύγει σχεδόν κάθε καλοκαίρι για να γεμίσει της μπαταρίες της.

Τα γυρίσματα της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» σταμάτησαν για λίγο καιρό και έτσι βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει ξέγνοιαστες στιγμές με την κόρη της Κοραλία.

Με αφορμή την παραμονή της εκεί η ηθοποιός θέλησε να περάσει μήνυμα αγάπης προς την φύση.

«Είχα πάρα πολλούς δασκάλους στη ζωή μου.

Αρχικά όπως όλοι τους γονείς μου, μετά ένα δυο φωτισμένους καθηγητές στο σχολείο, μετά τον πνευματικό μου, μετά τις βιογραφίες φωτισμένων ανθρώπων, κάποια βιβλία μου, κάποιες κοντινές μου σχέσεις που μου έκαναν καθρέφτη, κάποια ξωτικά που κατά καιρούς βρεθήκαμε στο ίδιο δάσος και αγαπηθήκαμε ψάχνοντας βατόμουρα, το παιδί μου η μεγάλη μου δασκάλα.

Αλλά ο μεγαλύτερος δάσκαλός μου ήταν και θα είναι πάντα η φύση. Η μάνα γη. Στην αγκαλιά της μαθαίνω, θεριεύω, δυναμώνω, καταλαβαίνω, αγαπάω!

Μαθαίνω εμένα και μέσα από μένα τα πάντα γύρω μου.

Μαθαίνω να μην αντιδρώ σαν αντανάκλαση αλλά να επαναστατώ, να πηγαίνω πάνω απ’ το κύμα.

Κάτω από το δέντρο μου και φέτος αδέλφια, ένα μου μένει να πω.

Είμαστε όλοι παιδιά του ήλιου, με ακλόνητο δικαίωμα στη χαρά των αισθήσεων, στη χαρά της καρδιάς, στη σπηλιά του ονείρου. Εκεί που να είσαι απλά εσύ χωρίς κάτοπτρα είναι το αναμενόμενο και οτιδήποτε παραπάνω η φύση το ξερνάει στα μούτρα.

Ξεγυμνωθείτε από τα περιττά, κρατήστε το ύφασμα που κάνει την καρδιά να μελώνει, βρείτε τη δροσιά της γλύκας και ησυχάστε.

Φτου ξελευθερία για όλους που λέει κι ο φίλος μου ο Χαίνης», ανέφερε η Κλέλια Ρένεση.

Σε βίντεο τώρα που ανάρτησε ρίχνουμε μία μικρή ματιά στην παραλία Σαρακήνικο της Γαύδου, όπου βρίσκεται μία ταβέρνα στην οποία η Κλέλια Ρένεση θα τραγουδήσει το προσεχές σαββατοκύριακο.

Μαζί με την «επίδειξη» της παραλίας μαζί με το event στο οποίο θα συμμετέχει η Κλέλια Ρένεση, είδαμε και την ίδια, μαυρισμένη, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά, κι ένα καλοκαιρινό κολιέ να κοσμεί το λαιμό της. Η Κλέλια Ρένεση ζει το καλοκαίρι μόνο με τα απαραίτητα, κάνοντας κάμπινγκ στην πιο ωραία παραλία του νησιού. Στο φυσικό της περιβάλλον, όπως επεσήμανε σε ένα του σχόλιο κάτω από το video της και ο συνάδελφός της, Θανάσης Ευθυμιάδης.

newsbeast.gr