Χανιά: Έτσι θα είναι η Δημοτική Αγορά όταν τελειώσουν τα έργα (φωτο)

Χανιά: Έτσι θα είναι η Δημοτική Αγορά όταν τελειώσουν τα έργα (φωτο)

Χανιά: Έτσι θα είναι η Δημοτική Αγορά όταν τελειώσουν τα έργα (φωτο)

Φωτορεαλιστικές απεικονίσεις από τη… νέα Δημοτική Αγορά των Χανίων, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα που αφορούν στη ριζική ανακαίνιση ενός εκ των σημαντικότερων μνημείων των Χανίων, δημοσιοποίησε σήμερα ο δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης, κάνοντας λόγο για «ημέρα δικαίωσης για τον Δήμο Χανίων».

«Φέτος για τα Χανιά το πρωτοχρονιάτικο δώρο ήρθε νωρίτερα!», επισημαίνει ο κ. Σημανδηράκης.

Και προσθέτει: «Χωρίς κανένα άλλο εμπόδιο και καμία άλλη αναβολή, με οριστική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το έργο της ανακατασκευής της Δημοτικής Αγοράς βρίσκεται στην τελική ευθεία. Από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες του 2022, αρχίζουν οι εργασίες αποκατάστασης του μνημείου που θα σημάνουν ένα νέο κεφάλαιο για το εμβληματικό μνημείο των Χανίων, αλλά και την εμπορική δραστηριότητα στην καρδιά της πόλης μας».

Ο κ. Σημανδηράκης αναφέρει, ακόμη, ότι «τόσο οι χειρισμοί των Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, όσο και οι διεκδικήσεις της Δημοτικής Αρχής δικαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Γιατί κύριο μέλημά μας ήταν, όχι μόνο να μη μείνουν στον αέρα οι καταστηματάρχες της Δημοτικής Αγοράς, αλλά και να προχωρήσει άμεσα η αποκατάσταση του μνημείου».

«Για να μπορούν κάτοικοι και επισκέπτες, να απολαμβάνουν με ασφάλεια ένα μνημείο ισάξιο της ιστορίας του και όλοι εμείς οι Χανιώτες, να καμαρώνουμε για το πιο σημαντικό τοπόσημο στο κέντρο της πόλης μας και για τα επόμενα 100 χρόνια», καταλήγει ο Δήμαρχος Χανίων.

Δείτε τις φωτορεαλιστικές απεικονίσεις…

 
 
 
 
 
 

hania.news