Χανιά: «Έσβησε» ο Αλέξανδρος Πολιουδόβαρδας σε ηλικία μόλις 47 ετών

Χανιά: «Έσβησε» ο Αλέξανδρος Πολιουδόβαρδας σε ηλικία μόλις 47 ετών

Θλίψη σκόρπισε στον Ικαρο Μουρνιών, αλλά και σε όλα τα ποδοσφαιρικά Χανιά η είδηση θανάτου του Αλέξανδρου Πολιουδόβαρδα ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών

aeweb

Βαρύ πέπλο θλίψης έχει σκεπάσει την οικογένεια του Ικάρου Μουρνιών η οποία θρηνεί την απώλεια του Αλέξανδρου Πολιουδόβαρδα ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Ο εκλιπών υπήρξε πολύ αγαπητό πρόσωπο της τοπικής κοινωνίας με μεγάλη προσφορά στον σύλλογο του Ικάρου. “Το καλύτερο παιδί της ομάδας μας και της γειτονιάς μας έφυγε, αλλά ευτυχώς τέτοιοι άνθρωποι δεν ξεχνιούνται ποτέ και ζούνε πάντα στις καρδιές μας”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ομάδας από το Πασακάκι

Στην αρχή νομίσαμε ότι είναι ψέμα! Προσπαθήσαμε όλοι μας να σου δώσουμε δύναμη να παλέψεις άλλη μια μέρα, άλλο έναν μήνα άλλον ένα χρόνο…. Δυστυχώς έφυγες πολύ νωρίς από κοντά μας, μόλις 47 ετών σκορπώντας τη λύπη όχι μόνο στην οικογένεια του Ικάρου, αλλά σε όλους όσους έχουν ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο στα Χανιά. Ήσουν υπόδειγμα αθλητή και οικογενειάρχης.

Έδωσες άνιση μάχη για χρόνια που τελικά έχασες… Η αγάπη σου για τον Ίκαρο που υπηρέτησες για χρόνια ως ποδοσφαιριστής, θα μας μείνει αξέχαστη όπως και το χαμόγελο σου μέχρι και τις τελευταίες μέρες της ζωής σου…
Όλη η οικογένεια του Α.Π.Σ ΙΚΑΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΛΙΟΥΔΟΒΑΡΔΑ.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του Αλεξάνδρου, ακυρώνονται αύριο όλες οι προπονησεις όλων των τμημάτων της Ακαδημίας μας. Στην εξόδιο ακολουθία την Δευτέρα 8 Μαϊου, θα παραστεί σύσσωμο το ΔΣ, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και αντί στεφάνου, θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στον σύλλογο Ορίζοντα. Ανακοινώνουμε τέλος, πως τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά η ανδρική ομάδα θα φοράει περιβραχιόνιο αρχηγού με το όνομα του Αλέξανδρου!!!

Το καλύτερο παιδί της ομάδας μας και της γειτονιάς μας έφυγε, αλλά ευτυχώς τέτοιοι άνθρωποι δεν ξεχνιούνται ποτέ και ζούνε πάντα στις καρδιές μας!!!
Καλό σου ταξίδι Αλέξανδρε…

flashnews