Χανιά: Εργαζόμενοι στην καθαριότητα βρήκαν και παρέδωσαν πορτοφόλι και τσαντάκι

Χανιά: Εργαζόμενοι στην καθαριότητα βρήκαν και παρέδωσαν πορτοφόλι και τσαντάκι

Χανιά: Εργαζόμενοι στην καθαριότητα βρήκαν και παρέδωσαν πορτοφόλι και τσαντάκι

Στους δύσκολους οικονομικά και όχι μόνο, καιρούς που διανύουμε, οι πράξεις ευαισθησίας για το συνάνθρωπό μας αποτελούν τρανό παράδειγμα προς μίμηση.

Δύο τέτοιες περιπτώσεις, δυστυχώς σπάνιες για την εποχή μας, είχαν πρωταγωνιστές εργαζόμενους στη ΔΕΔΙΣΑ ΑΕ ΟΤΑ στα Χανιά.

Εργαζόμενοι στην καθαριότητα, κατά τη διάρκεια της εργασίας τους (αποκομιδή απορριμμάτων) στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων, σε δύο διαφορετικές ημέρες βρήκαν προσωπικά αντικείμενα αξίας που είχαν χάσει συμπολίτες μας και τα παρέδωσαν στην αστυνομία.

Στην πρώτη περίπτωση επρόκειτο για πορτοφόλι με χρήματα και στη δεύτερη ένα τσαντάκι με σημαντικότατα έγγραφη για τον κάτοχό του.
Μάλιστα, οι κάτοχοι των παραπάνω έχουν ήδη παραλάβει από την αστυνομία τα αντικείμενά τους και νιώθουν ιδιαιτέρως τυχεροί που αυτά βρέθηκαν και παραδόθηκαν από ευαίσθητους συμπολίτες τους, εργαζόμενους στη ΔΕΔΙΣΑ.

Η ΔΕΔΙΣΑ με ανακοίνωσή της μάλιστα τους ευχαριστεί για τον επαγγελματισμό και την ευσυνειδησία τους:

Η ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στους εργαζόμενους Πήχα Θεόδωρο, Λαγογιάννη Στυλιανό, Μαραγκουδάκη Ευστράτιο και Μαλαδάκη Νικόλαο για τον επαγγελματισμό και την ευαισθησία που έδειξαν όταν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους παρέδωσαν στην αστυνομία ένα πορτοφόλι και ένα τσαντάκι με έγγραφα.

Αισθανόμαστε υπερηφάνεια και ικανοποίηση για τους εργαζόμενους μας οι οποίοι αδιαμφισβήτητα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Κάθε παρόμοια πράξη ξεχωρίζει ηθικά και συντελεί στην ενίσχυση του κύρους της επιχείρησης.