Χανιά: Εργαζόμενη σε καντίνα στο Ελαφονήσι καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από τον υπεύθυνο

Χανιά: Εργαζόμενη σε καντίνα στο Ελαφονήσι καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από τον υπεύθυνο

Περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης με θύμα μια νεαρή εργαζόμενη από προϊστάμενό της, σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην παραλία του Ελαφονησίου στην Κίσσαμο.

Όπως κατήγγειλε στο zarpanews.gr η ίδια η κοπέλα, η οποία εργάζεται στις καντίνες που υπάρχουν στην παραλία, το πρωι, ενώ βρισκόταν στη δουλειά της, έπιασε έναν από τους υπεύθυνους στην καντίνα προκειμένου να τον ρωτήσει πότε θα λήξει η σύμβασή της, ώστε να προγραμματίσει ένα ταξίδι που ήθελε να κάνει.

Ο υπεύθυνος, σύμφωνα με την ίδια, της ζήτησε να τον ακολουθήσει, προκειμένου να δουν μαζί στα αντίστοιχα έγγραφα πότε λήγει η σύμβασή της. Τελικά, όπως ισχυρίζεται η νεαρή, την οδήγησε σε ένα κοντέινερ σε κοντινή απόσταση από την καντίνα και κλείδωσε, βγάζοντας το κλειδί από την πόρτα.

«Άρχισε να με ρωτάει πως πάει η σχέση μου και πως θέλει να μου κάνει προξενιό τον γιο του», τονίζει στο zarpanews.gr η νεαρή. Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται, ο υπεύθυνος της είπε «να σου πω να πας σε ενα μαγαζί να πας να του την πέσεις». Η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν ενδιαφέρεται και στην προσπάθειά της να φύγει, όπως υποστηρίζει, ο υπεύθυνος άρπαξε το χέρι της και το έβαλε στα γεννητικά του όργανα, ενώ έκανε και προσπάθεια να τη φιλήσει.

«Του λέω: «Τι κάνετε» και μου απαντάει, «Α, δε θέλεις; Εντάξει μην το πάρεις στα σοβαρά, εμείς στην ηλικία σου αυτά κάναμε κι ό,τι κάτσει. Μην το πάρεις στα σοβαρά και μην το πεις πουθενά»», ανέφερε η εργαζόμενη, φανερά αναστατωμένη για ό,τι της συνέβη.

Όπως επισημαίνει η νεαρή, ο άνδρας που την παρενόχλησε δεν είχε δείξει ενοχλητική συμπεριφορά σε άλλες κοπέλες, παρά μόνο άφηνε υπονούμενα προς το πρόσωπό της, στα οποία όμως η ίδια δεν έδινε ιδιαίτερη σημασία.

Όπως αναφέρει, όταν έφυγε από το κοντέινερ, γύρισε στη δουλειά της κλαίγοντας και πήγε αμέσως να βρει έναν άλλον υπεύθυνο, ο οποίος φέρεται να της ζήτησε να μην αναφέρει τίποτα σε κανέναν και πως θα διαχειρίζονταν την υπόθεση μεταξύ τους, λέγοντάς της μάλιστα να μην πάει στην αστυνομία.

Παρόλα αυτά η ίδια μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Κισσάμου, όπου υπέβαλε μήνυση κατά του συγκεκριμένου άνδρα.