Χανιά: Επικίνδυνο το νεώριο – Πέτρες καραδοκούν πάνω από τα κεφάλια περαστικών (φωτο)

Χανιά: Επικίνδυνο το νεώριο – Πέτρες καραδοκούν πάνω από τα κεφάλια περαστικών (φωτο)

Τον κίνδυνο να σκοτωθεί κάποιος – κυριολεκτικά – περνώντας δίπλα στο νεώριο στην οδό Καλλεργών, καθώς ο τοίχος είναι σε τέτοια κατάσταση που πέτρες είναι έτοιμες να πέσουν από συγκεκριμένα σημεία του, επισημαίνει οξυδερκής αναγνώστης του zarpanews.gr.

Μάλιστα, μετά την πρόσφατη πτώση πέτρας από ακριβώς αυτόν τον τοίχο, γίνεται σαφές ότι ο κίνδυνος δεν είναι θεωρητικός, αλλά απόλυτα υπαρκτός.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ότι υπάρχουν σημεία στον τοίχο του νεωρίου όπου οι πέτρες που τον αποτελούν, κρατιούνται… με τον καλό τον λόγο και δεν αποκλείεται να αποκολληθούν.

“Μην στεναχωριέστε ρε παιδιά σε λίγο καιρό ο Χρόνος και ο καιρός (Βροχή Αέρας) θα μας απαλλάξουν από τον Βραχνά των Νεωρίων. Ούτε μελέτες θα χρειάζονται ούτε λεφτά για αναστήλωση, ένας σωρός από πέτρες εύκολα φεύγει. Και τότε να δεις μια πλατεία για τραπεζοκαθίσματα…” λέει ο αναγνώστης.

Με δεδομένο το πόσο πολυσύχναστος είναι ο δρόμος, ειδικά το καλοκαίρι, απαιτείται παρέμβαση για να αποσοβηθούν τυχόν αναπηρίες ή και θάνατοι από μια πτώση πέτρας στο κεφάλι περαστικών, είτε Χανιωτών, είτε τουριστών.

Θεωρείται απίθανο οι πέτρες να περιμένουν να περάσουν όλοι οι πεζοί για να πέσουν μετά…

zarpanews.gr