Χανιά: Επεσε μηχάνημα γυμναστικής και τραυματίστηκε παιδί (φωτο)

Χανιά: Επεσε μηχάνημα γυμναστικής και τραυματίστηκε παιδί (φωτο)

Σοβαρά στα δύο του χέρια τραυματίστηκε μαθητής Γυμνασίου στο Γεράνι του Δήμου Πλατανιά, όταν πήγε να κάνει γυμναστική στα νέα όργανα που έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία.

Κι αυτό γιατί το παιδί, μόλις έπιασε το ελλειπτικό, αυτό έπεσε πάνω του, καθώς δεν ήταν στερεωμένο στους κυβόλιθους της πλατείας.

Ο 12χρονος τραυματίστηκε και στα δύο χέρια, με συνέπεια να του τοποθετηθούν νάρθηκες, ωστόσο το αριστερό του χέρι φαίνεται να έχει και το μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς, όπως λέει η μητέρα του, ο τραυματισμός είναι αρκετά σοβαρός, καθώς ουσιαστικά έπεσε σε αυτό το σημείο πάνω του το μηχάνημα.

“Αν ήταν κάποιο μικρότερο παιδί τι θα γινόταν; Θα το σκότωνε; Ότι και να πω είναι λίγο! Τι πρέπει να κάνω ως γονιός εγώ; Ντροπή!”, αναφέρει στο Parakritika.gr η μητέρα του 12χρονου, η οποία έχει ήδη δώσει τα στοιχεία της στον Δήμο Πλατανιά, ενώ αναμένεται να κινηθεί και νομικά.

Εκτός της δημοτικής Αρχής, ενημερώθηκε και το σχολείο του 12χρονου, προκειμένου το παιδί να μην χάσει μαθήματα και να παίρνει την διδακτέα ύλη από συμμαθητές και καθηγητές του.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως οι άνθρωποι που τοποθέτησαν τα δύο από τα τέσσερα όργανα γυμναστικής -άγνωστο γιατί δεν τοποθετήθηκαν όλα όπως έπρεπε- έδειξαν άμεσα το ενδιαφέρον τους για την υγεία του παιδιού, ζητώντας τα στοιχεία της οικογένειας για να επικοινωνήσουν, ενώ συνεργείο βρέθηκε και στην πλατεία του Γερανίου προκειμένου να τοποθετήσει με ασφάλεια στις θέσεις τους τα μηχανήματα.

parakrtika