Χανιά: Έπεσε η διάβαση στον Κερίτη (φωτο)

Χανιά: Έπεσε η διάβαση στον Κερίτη (φωτο)

Χανιά: Έπεσε η διάβαση στον Κερίτη (φωτο)
explore Chania

Έπεσε (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες) λόγω της έντονης βροχόπτωσης η διάβαση δίπλα στην πεσμένη γέφυρα του Κερίτη στον Αλικιανό.

Την ίδια ώρα ο δρόμος Φουρνές- Σκινές που εξυπηρετεί τις περιοχές αυτές είναι σε κακή κατάσταση και τις πρωινές ώρες της Τετάρτης παρουσίαζε έντονη κίνηση.

Συγκεκριμένα στην περιοχή, βρίσκονται συνεργεία της Περιφέρειας, που ανοίγουν τη διάβαση, για να περνάει το νερό, αλλά και περιπολικό της Αστυνομίας, που απαγορεύει την κυκλοφορία.

keritis1

Επίσης, η στρατιωτική γέφυρα Μπέλεϋ που τοποθετήθηκε σε κοντινή απόσταση είναι κλειστή, ωστόσο από λεπτό σε λεπτό θα ανοίξει για να διευκολύνει την κυκλοφορία των κατοίκων, όπως μας ενημέρωσε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, ΠΑΜ – ΠΣΕΑ και Διαχείρισης Τεχνικών Μέσων, Τάσος Κουρουπάκης που βρίσκεται στο σημείο.

Χανιά: Έπεσε η διάβαση στον Κερίτη (φωτο)

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η κυκλοφορία πραγματοποιείται κανονικά από Πατελάρι, Γαβρανού, Κουφός, Αλικιανός του Δήμου Πλατανιά. Ωστόσο συνιστάται προσοχή στην κυκλοφορία, λόγω κατολισθήσεων.

Eπίσης, οι μαθητές των σχολείων της περιοχής πήγαν κανονικά στο μάθημά τους, καθώς δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα.

Λόγω κατολισθήσεων υπάρχει κυκλοφοριακό πρόβλημα στη Νοτιοδυτική Κίσαμο και συγκεκριμένα σε Πλοκαμιανά, Σφηνάρι και Μελισσουργείο. Συνεργεία του Δήμου Κισάμου καθαρίζουν τους δρόμους ώστε να διευκολύνεται η διέλευση των οχημάτων. Συνίσταται μεγάλη προσοχή και στα Εννιά Χωριά, λόγω των κατολισθήσεων αλλά και των φερτών υλικών που υπάρχουν στους δρόμους και τα οποία μεταφέρθηκαν από ξεχειλισμένα ρυάκια.