Χανιά: Έπεσαν πρόστιμα στους Αγίους Αποστόλους – Δείτε γιατί

Χανιά: Έπεσαν πρόστιμα στους Αγίους Αποστόλους – Δείτε γιατί

Χανιά: Έπεσαν πρόστιμα στους Αγίους Αποστόλους – Δείτε γιατί
explore Chania

Σωρεία παραβάσεων έχουν διαπιστώσει οι αστυνομικές αρχές από την ημέρα εφαρμογής των περιορισμών της κυκλοφορίας εξαιτίας του κορονοϊού, σε βάρος πολιτών στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, τις τελευταίες ημέρες έχουν επιβληθεί αρκετά πρόστιμα σε παραβάτες που βρέθηκαν στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων με το πρόσχημα της επιθυμίας του να αθληθούν εντός του άλσους, κάτι το οποίο όμως απαγορεύεται για άτομα που δεν κατοικούν την περιοχή, καθώς απαγορεύονται οι μετακινήσεις.

Σημειώνεται δε πως για να αποφευχθούν καταστάσεις συγχρωτισμού και εντός του άλσους, ο δήμος Χανίων έσπευσε να τοποθετήσει σήμανση που απαγορεύει την είσοδο.

Επισημαίνεται δε, πως με δεδομένη την ισχύ των μέτρων για την κυκλοφορία και των περιορισμών στις μετακινήσεις, η προσέγγιση στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων ακόμα και για κάποιους που θα θέλουν να πάνε στην παραλία θα είναι απαγορευτική αν δεν είναι κάτοικοι της περιοχής και θα τιμωρείται με πρόστιμο.agioi apostoloi kordeles 2agioi apostoloi kordeles 1

 

Zarpanews.gr