Χανιά: Ένταση σε οίκο ανοχής με πρόστιμο και αυτόφωρο

Χανιά: Ένταση σε οίκο ανοχής με πρόστιμο και αυτόφωρο

Χανιά: Ένταση σε οίκο ανοχής με πρόστιμο και αυτόφωρο

Ένταση επικράτησε στην περιοχή της οδού Μίνωος στα Χανιά, το πρωί της Τρίτης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μετά από πληροφορίες που έφθασαν στην διάθεσή τους, προχώρησαν σε έρευνα, σε οίκο ανοχής της περιοχής συλλαμβάνοντας δυο άτομα.

Οι πληροφορίες αφορούσαν συγκεκριμένη ιερόδουλη, η οποία φέρεται να προσέφερε τις υπηρεσίες της σε πελάτες, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε ισχύ οι σχετικές απαγορεύσεις, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, άρα οι οίκοι ανοχής εξακολουθούν ακόμη και σήμερα, να παραμένουν κλειστοί.

Η εν λόγω κοπέλα, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, αρνήθηκε αρχικά να ανοίξει την πόρτα για την διενέργεια του αστυνομικού ελέγχου, με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο εισαγγελέας, ο οποίος έδωσε εντολή για το άνοιγμα της πόρτας, από την ΕΛ.ΑΣ.

Στο εσωτερικό βρέθηκαν η ιερόδουλη κι ένα ακόμη άτομο, οι οποίοι συνελήφθησαν, κρατούνται στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και την Τετάρτη το πρωί, θα περάσουν από αυτόφορη διαδικασία.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5000 για παράνομη εργασία στην ιερόδουλη, ενώ χρηματική ποινή, πρόκειται να επιβληθεί και στο έτερο άτομο που συνελήφθη.

eparxies.gr