Χανιά: Έκλεψαν το αυτοκίνητό του – Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι (φωτο)

Χανιά: Έκλεψαν το αυτοκίνητό του – Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι (φωτο)
aeweb

Ενώ έκανε νυχτερινή βάρδια στο Νοσοκομείο, άγνωστοι του έκλεβαν το αυτοκίνητο από το πάρκινγκ του ιδρύματος – Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι

Το αυτοκίνητο εργαζομένου στο Νοσοκομείο Χανίων εκλάπη σήμερα τα ξημερώματα, μέσα από το πάρκινγκ του νοσηλευτικού ιδρύματος και ενώ ο υπάλληλος, που εργάζεται ως τραυματιοφορέας, είχε νυχτερινή βάρδια. Στις επτά το πρωί, που σχόλασε και πήγε στο σημείο που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του, αντιλήφθηκε οτι είχε κλαπεί.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου έχει απευθυνθεί στις αστυνομικές αρχές ενώ έδωσε και στη δημοσιότητα φωτογραφία και στοιχεία του οχήματος, κάνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι ή δει να κυκλοφορεί το όχημα, να ενημέρωσει προκειμένου να εντοπιστεί το κλεμμένο αυτοκίνητο και οι δράστες.

“Εκλάπη ξημερώματα της Τρίτης 9 Οκτωβρίου μέσα από το πάρκινγκ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, FIAT DOBLO ΛΕΥΚΟ, ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΧΝΚ-8624.

Αν γνωρίζει κάτι κάποιος ή αν δει κάποιος κάτι παρακαλώ να επικοινωνήσει στο 6978111345”, αναφέρει

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που εργαζόμενος στο Νοσοκομείο πέφτει θύμα κλοπής από το πάρκινγκ, στο οποίο όπως φαίνεται δεν υπάρχει καμία φύλαξη και οποιοσδήποτε μπορεί ανενόχλητος να αφαιρέσει οτι του “γυαλίσει”.

Χαρακτηριστικό είναι οτι το περασμένο διάστημα άγνωστοι είχαν κλέψει τους πισω υαλοκαθαριστήρες από σταθμευμένο αυτοκίνητο ενώ σε άλλη περίπτωση, πάλι εργαζομένου στο Νοσοκομείου, άγνωστοι αφαίρεσαν την μπαταρία του οχήματος.

flashnews.gr