Χανιά: Έκλεισε ο ΒΟΑΚ και έφραξε η παλιά Εθνική οδός – Ουρές, κομφούζιο και ταλαιπωρία (video)

Χανιά: Έκλεισε ο ΒΟΑΚ και έφραξε η παλιά Εθνική οδός – Ουρές, κομφούζιο και ταλαιπωρία (video)

Λίγες μόνο ώρες χρειάστηκε να μείνει κλειστό ο ΒΟΑΚ για προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στην παλιά Εθνική οδό Χανίων-Κισσάμου.

Ο ΒΟΑΚ λόγω έργων είναι κλειστός από τις 7:00 το πρωί, στο τμήμα από τον κόμβο Γαλατά έως και τον Κόμβο Πλατανιά, στο ρεύμα από Χανιά προς Κίσσαμο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων, εκτρέπεται-διεξάγεται μέσω Παλαιάς Εθνικής Οδό Χανίων- Κισσάμου η οποία και σηκώνει όλο το βάρος.

Αποτέλεσμα είναι, αυτήν την ώρα να έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο με τεράστιες ουρές οχημάτων να σχηματίζονται από το Καλαμάκι και πέρα, ενώ η συμφόρηση αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες ώρες.

Να σημειωθεί ότι το παραπάνω τμήμα του ΒΟΑΚ θα παραμείνει κλειστό έως και αύριο Πέμπτη (15/7) βράδυ στις 21.00.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που εξασφάλισε το kriti360.gr

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΒΟΑΚ

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η έναρξη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.), στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Υπόγειες Διασυνδέσεις Κρήτης-Διασύνδεση Κρήτης με το Ηπειρωτικό σύστημα»

Ειδικότερα, προκειμένου πραγματοποιηθούν έκτακτες εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος και ασφαλτόστρωσης του ,για την πραγματοποίηση του εν λόγω έργου, την 14.07.2021 και κατά τις ώρες από την 07.00 έως και την 21.00 ώρα της 15.07.2021, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) από τον κόμβο Γαλατά έως και τον Κόμβο Πλατανιά, ρεύμα από Χανιά προς Κίσσαμο.

Κατά τις ώρες εφαρμογής των απαγορεύσεων, η κυκλοφορία των κινούμενων επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) οχημάτων, η κίνηση των οχημάτων από Χανιά προς Κίσσαμο, θα εκτρέπεται- διεξάγεται από τον κόμβο εξόδου Γαλατά και κίνηση μέσω Παλαιάς Εθνικής Οδό Χανίων- Κισσάμου.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.