Χανιά: Έκκληση οικογένειας για μάρτυρες τροχαίου που έγινε στον κόμβο των Μουρνιών

Χανιά: Έκκληση οικογένειας για μάρτυρες τροχαίου που έγινε στον κόμβο των Μουρνιών

Η οικογένεια ενός εκ των δύο τραυματιών του τροχαίου που έγινε στον κόμβο των Μουρνιών, απευθύνει έκκληση αν υπάρχουν μάρτυρες να απευθυνθούν στους ίδιους ή στην τροχαία

Έκκληση για βοήθεια προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια τροχαίου ατυχήματος που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στον κόμβο των Μουρνιών, απευθύνει οικογένεια ενός εκ των δύο νεαρών που τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται ακόμα στο Νοσοκομείο Χανίων.

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 14:05, στον κόμβο των Μουρνιών, στο ύψος της εξόδου για Κίσαμο, όταν ένα μαύρο Honda μηχανάκι, με δύο επιβάτες 21 και 27 ετών, συγκρούστηκε με ένα ασημί Seat Cordoba, στο οποίο επέβαιναν δύο νεαρές τουρίστριες.

Οι δύο νεαροί τραυματίστηκαν με τον 21χρονο να έχει σπάσει το μηριαίο όστο ενώ ο 27χρονος έχει εκδορές και κοψίματα σε όλο του το σώμα. Μέχρι και σήμερα νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Χανίων, στην ορθοπεδική και χειρουργική κλινική αντίστοιχα ενώ όπως σημειώνει ο πατέρας του νεαρότερου από τα παιδιά θα χρειαστούν αρκετό διάστημα για να επανέλθουν πλήρως.

Το ατύχημα έχει καταγραφεί στην Τροχαία που διενεργεί προανάκριση ωστόσο, η οικογένεια απευθύνει έκκληση στους οδηγούς που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σημείο, να επικοινωνήσουν με την οικογένεια ή αν επιθυμούν με την Τροχαία Χανίων, προκειμενου να βοηθήσουν στην διευκρίνιση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο.

Όσοι είναι σε θέση να βοηθήσουν μπορούν να απευθυνθούν στο 6944111841 (Τάσος Αναγνωστάκης) ή να επικοινωνήσουν με την Τροχαία Χανίων στο 28210 25905

flashnews.gr