Χανιά: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δικηγόρος Μ. Βεργανελάκης

Χανιά: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δικηγόρος Μ. Βεργανελάκης

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία των Χανίων καθώς και στον δικηγορικό κόσμο το άκουσμα της είδησης του θανάτου του γνωστού και αγαπητού δικηγόρου Χανίων, Μιχάλη Βεργανελάκη.

Ο Μιχάλης Βεργανελάκης ήταν ένας από τους παλαιότερους δικηγόρους και ένα από τα πρώτα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων.

Επί 45 χρόνια άσκησε τη δικηγορία με μαχητικότητα και εντιμότητα. Έχοντας ασχοληθεί με κάθε είδους υποθέσεων (αστικό, ποινικό, διοικητικό) ξεχώριζε για τον δυναμισμό του.

Υπήρξε ρηξικέλευθος στις αγορεύσεις του, ανοίγοντας τον δρόμο στους νεότερους συναδέλφους του.

Ήταν εξάλλου πολύ αγαπητός και έχαιρε της εκτίμησης όλων.

Ήταν συνιδρυτής της Ένωσης Φίλων Ελ. Βενιζέλου, ενεργό μέλος στο Ίδρυμα Ελ. Βενιζέλου και με έντονη κοινωνική δράση.

Το aera.gr εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού Μιχάλη Βεργανελάκη.

Ψήφισμα για τον θάνατό του εξέδωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά τον εκλεκτό και καταξιωμένο συνάδελφο Μιχάλη Βεργανελάκη που επί 50 συναπτά έτη τίμησε τη Δικηγορία και το Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων.Ο Μιχάλης Βεργανελάκης ήταν όλα αυτά τα έτη μια κολώνα για το Σύλλογό μας και μπροστάρης σ’ όλους τους αγώνες για τη Δικηγορία, τη Δικαιοσύνη και τα Δικαστήρια των Χανίων.

Ιδιαίτερα μαχητικός, με ανεξάντλητες δυνάμεις αφιέρωσε τη ζωή του υποστηρίζοντας με την υψηλή νομική του επάρκεια και γνώση και με απαράμιλλο πάθος τις υποθέσεις και τους εντολείς του.

Με αισθητή παρουσία στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Δημιουργός και πρωταγωνιστής στις κάθε φύσεως εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, κέρδισε την αγάπη και την εκτίμηση των συναδέλφων του και όχι μόνο.

Ο Μιχάλης Βεργανελάκης έγραψε ιστορία στο Δ.Σ.Χ και θα μείνει στην ιστορία του Συλλόγου μας και στις καρδιές μας. Γι’ αυτό ο Σύλλογός μας σήμερα πενθεί τον πρόωρο χαμό του. Ο Δ.Σ.Χ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Να είναι αιώνια η μνήμη του.