Χανιά: “Echo – αλκοόλ και τιμόνι” μια ταινία “γροθιά” στο στομάχι που πρέπει να δεις (video)

Χανιά: “Echo – αλκοόλ και τιμόνι” μια ταινία “γροθιά” στο στομάχι που πρέπει να δεις (video)

Χανιά: “Echo – αλκοόλ και τιμόνι” μια ταινία “γροθιά” στο στομάχι που πρέπει να δεις (video)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η προβολή ταινίας μικρού μήκους του σκηνοθέτη Μιχάλη Μηνά για ένα θέμα φλέγον της τελευταίας εικοσαετίας και δεν είναι άλλο από τα τροχαία με αλκοόλ και τις επιπτώσεις αυτών.

Ένα θέμα το οποίο απασχολεί τόσο τη χώρα αλλά ένα παραπάνω την Κρήτη. Η ταινία προβλήθηκε στη θεατρική σκηνή «ΣκηνοΠλόκοι» στην Πελεκαπίνα Χανίων και έχει τίτλο “Echo”.

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη Μιχάλη Μηνά και την ομάδα του που με την παρουσίαση αυτή μας άγγιξε τόσο ψυχικά αλλά άλλο τόσο και εγκεφαλικά και μας έβαλε υποσυνείδητα να σκεφτούμε την κακή εκδοχή να είμαστε θύτες ή θύματα.κλείνοντας θέλουμε να του ευχηθούμε καλά ταξίδια στην ταινία αυτή και ευχόμαστε σύντομα να επεκταθεί και σε άλλα δύσκολα θέματα της κοινωνίας μας τα οποία είμαστε σίγουροι ότι με το μοναδικό επαγγελματισμό του θα καταφέρει να μας προβληματίσει και να μας διαμορφώσει τον τρόπο που ζούμε στην καθημερινότητά μας”, ανέφερε στη σύντομη ομιλία του ο Αντιδήμαρχος Χανίων Τάσος Αλόγλου.

To «echo» είναι μια δραματική ταινία μικρού μήκους, που εστιάζει στη στιγμή που έρχεται κανείς αντιμέτωπος με το μοιραίο και πώς αντιδρά σ’ αυτό. Το ένστικτο ενός ανθρώπου τον κάνει να παγώσει, τον άλλο τον κάνει να το βάλει στα πόδια ή να γυρίσει από την άλλη, ενώ τον άλλο τον οδηγεί να ξεπεράσει τον εαυτό του με μια κίνηση θάρρους.

Ποτέ δεν ξέρει κανείς ποιο από τα παραπάνω θα αντιστοιχεί σ’ αυτόν μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή. Κι όταν περάσει μένει κανείς με τις συνέπειες των πράξεών του που μπορεί να είναι ή και να μην, αυτό που ήλπιζε.

  • Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Καλιτσουνάκης και η μικρή Μαριάνθη
  • Συμμετέχουν: Γαροφαλάκης Λευτέρης ,Νάκος Καπενεκάκης,Λίτσα Λουπασάκη,Μαρία Παπαδημητράκη,Ελένη Παπάλα,Άννα Μπακοπούλου,Ντίνα Χαλκιαδάκη,Ντίνα Γαρμπιδάκη.
  • Σκηνοθεσία/Εικονοληψία/Μοντάζ: Μιχάλης μηνάς
  • Σενάριο : Μιχάλης Μηνάς – Γιώργος Καλιτσουνάκης
  • Μακιγιάζ: Κατερίνα Λαμπαθάκη
  • Παραγωγή: Mad Wolves Film’s

eparxies.gr