Χανιά: Δράση για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων από Τροχαία και ΕΚΑΒ

Χανιά: Δράση για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων από Τροχαία και ΕΚΑΒ

Οι αστυνομικοί μαζί με τους διασώστες μοίρασαν φυλλάδια και συμβουλές στους διερχόμενους οδηγούς με στόχο να αποτραπούν όσο το δυνατόν περισσότερα τροχαία ατυχήματα στους δρόμους της Κρήτης τη φετινή εορταστική περίοδο

aeweb

«Φέτος ας τσουγκρίσουμε στο σπίτι όχι στο δρόμο» ήταν το μήνυμα που έστειλαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Χανίων μαζί με διασώστες του ΕΚΑΒ το πρωί της Μ. Τετάρτης στα Χανιά.

Οι αστυνομικοί μαζί με τους διασώστες μοίρασαν φυλλάδια και συμβουλές στους διερχόμενους οδηγούς με στόχο να αποτραπούν όσο το δυνατόν περισσότερα τροχαία ατυχήματα στους δρόμους της Κρήτης τη φετινή εορταστική περίοδο.

Σε δηλώσεις τους τόνισαν  ότι «αυτές τις μέρες των εορτών η Τροχαία θα βρίσκεται επί ποδός για να μπορέσουμε να διευκολύνουμε τόσο την κίνηση των πολιτών μέσα στην πόλη αλλά και για να αποφύγουμε τροχαία ατυχήματα. Πρώτος στόχος μας είναι το αλκοόλ και η κατανάλωση του. Συνιστούμε στους πολίτες να μην πιουν και να οδηγήσουν. Να ορίσουν κάποιον στην παρέα τους που δεν θα καταναλώσει αλκοόλ και θα οδηγήσει».

neakriti.gr