Χανιά: Διαμελισμένος άνδρας στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ: Εξιχνίασε το έγκλημα η αστυνομία – Συγκατοικούσε με τον δολοφόνο του

Χανιά: Διαμελισμένος άνδρας στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ: Εξιχνίασε το έγκλημα η αστυνομία – Συγκατοικούσε με τον δολοφόνο του

Εξιχνιάστηκε την Παρασκευή 4/8 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων η υπόθεση ανθρωποκτονίας του 26χρονου άνδρα που βρέθηκε διαμελισμένος στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ (δείτε ΕΔΩ).

Η υπόθεση «θρίλερ» έγινε γνωστή την Τρίτη 18 Ιουλίου, όταν εργαζόμενοι στο εργοστάσιο βρήκαν ανθρώπινο κεφάλι μέσα σε σακούλα σκουπιδιών.

Το αποτρόπαιο έγκλημα τελέστηκε στο Ρέθυμνο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr μέσα στην ίδια σακούλα με το κεφάλι, είχαν βρεθεί αποδείξεις και άδεια μπουκάλια σπρέι που συνδέονται με την συγκεκριμένη περιοχή.

Συγκατοικούσε με τον δολοφόνο του ο 26χρονος

Πληροφορίες του zarpanews.gr αναφέρουν πως ο 26χρονος έμενε μαζί με τον δράστη σε σπίτι στο Ρέθυμνο. Και οι δύο τους εργάζονταν σε οικοδομή.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο το πρωί της 17ης Ιουλίου τραυμάτισε θανάσιμα τον αλλοδαπό, στην συνέχεια αφού τον τεμάχισε έβαλε την σορό του σε σακούλες απορριμμάτων τις οποίες απέρριψε σταδιακά σε κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

Συλλέγοντας υλικό από κάμερες και μαρτυρίες από γειτονιά του Ρεθύμνου, οι αστυνομικοί εντόπισαν την οικεία του δράστη όπου βρέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία που σχετίζονταν με το υλικό που είχε βρεθεί στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ την 19η Ιουλίου.

Η ταυτοποίηση του είναι αποτέλεσμα συστηματικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Εξιχνιάστηκε, σήμερα (04.08.2023) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, υπόθεση ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε σε βάρος αλλοδαπού, στο Ρέθυμνο.

Ειδικότερα, την 18.07.2023, εντοπίστηκαν μέλη-τμήματα ανθρώπινου σώματος, σε εσωτερικές εγκαταστάσεις του Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α).

Στο πλαίσιο της μεθοδικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι, στην ανθρωποκτονία του αλλοδαπού εμπλέκεται έτερος αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο ανωτέρω δράστης την 17.07.2023 πρωινές ώρες τραυμάτισε θανάσιμα τον αλλοδαπό, στην συνέχεια αφού τον τεμάχισε έβαλε την σορό του σε σακούλες απορριμμάτων τις οποίες απέρριψε σταδιακά σε κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

zarpanews.gr