Χανιά: Χωρίς ρεύμα ο Δήμος Σφακίων!

Χανιά: Χωρίς ρεύμα ο Δήμος Σφακίων!

Από χθες, 14-10-2021 έως και σήμερα το πρωί το σύνολο του Δήμου Σφακίων έμεινε χωρίς ηλεκτρισμό!

aeweb

Παρά την αγαστή συνεργασία που έχει ο Δήμος Σφακίων με τον Προϊστάμενο της ΔΕΗ στα Χανιά, κ. Στυλιανό Μαναρωλάκη και τις προσπάθειες που καταβάλει για την επίλυση του προβλήματος, δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει. Δεν μπορούμε ούτε να φανταστούμε τι θα γίνει με τα έντονα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα που θα ακολουθήσουν.

Μπορούσαμε να κατανοήσουμε μέχρι πρότινος ότι το δίκτυο ήταν απαρχαιωμένο και αυτό έφερνε ως αποτέλεσμα τις συνεχείς διακοπές ρεύματος των προηγούμενων ετών.

Σήμερα όμως εν έτη 2021, που το σύνολο σχεδόν του δικτύου έχει αποκατασταθεί ήδη από τον προηγούμενο χρόνο, δεν γνωρίζουμε τους λόγους αυτής της κατάστασης και εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια τόσο του Δήμου Σφακίων, όσο και των δημοτών μας και απαιτούμε από την ΔΕΔΗΕ να δώσει άμεσα μια λύση στο χρόνιο αυτό φαινόμενο που ταλανίζει το Δήμο μας!

Δεν είναι πλέον αποδεκτό το γεγονός ότι μια ολόκληρη επαρχία μένει χωρίς ηλεκτρισμό με την πρώτη φθινοπωρινή μπόρα. Δεν είναι αποδεκτό να μένουν χωρίς ηλεκτρισμό δημότες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, ούτε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος να μην είναι εις θέση να εξυπηρετήσουν τους διαμένοντες στην επαρχία Σφακίων. Περιμένουμε την άμεση λύση του προβλήματος από την ΔΕΔΗΕ.