Χανιά: ΧΑΟΣ τη νύχτα στην Πλουμιδάκη – Παρκάρουν αβέρτα οι τζαμπατζήδες (φωτο)

Χανιά: ΧΑΟΣ τη νύχτα στην Πλουμιδάκη – Παρκάρουν αβέρτα οι τζαμπατζήδες (φωτο)

Στο συγκεκριμένο δρόμο, κατόπιν της σχετικής ανάπλασης του για την προσαρμογή στις ανάγκες της νέας του “χρήσης”, όπως αυτή δρομολογήθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου των Χανίων, σταθμεύουν εδώ και λίγες εβδομάδες, τα τουριστικά λεωφορεία.

Ως τελική επιλογή, η επιτυχία ή η αποτυχία της, θα κριθεί στο τέλος της φετινής σεζόν και οποιοδήποτε άλλο σχόλιο στην παρούσα φάση, είναι πρώιμο και παρακινδυνευμένο.

Με σιγουριά όμως μπορούμε να πούμε – αλλά και να το δείξουμε σε όλους – το τι ακριβώς συμβαίνει στο συγκεκριμένο δρόμο, τις νυχτερινές ώρες.

Δεκάδες αυτοκίνητα σταθμεύουν κανονικότητα εκεί είτε διότι δεν ξέρουν είτε διότι απλά εκεί βρήκαν “ελεύθερο” χώρο, οι οδηγοί τους και που να ψάχνεις τέτοια ώρα βρε αδερφέ…

Πέραν της μη τήρησης της νόμιμης χρήσης που έχει πλέον η συγκεκριμένη περιοχή, δημιουργείται πραγματικά κομφούζιο, αν τύχει εκείνη την ώρα να βρίσκεται στο σημείο -ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ- και κάποιο τουριστικό λεωφορείο.

Σε κάθε περίπτωση, η χρήση του δρόμου επιβάλλεται να διαφυλαχθεί. Κι αν κάποιοι κάνουν ότι δεν γνωρίζουν ή ότι δεν βλέπουν την σχετική σήμανση, καλό θα είναι με κάποιο τρόπο να το “πληροφορηθούν” και να το… κατανοήσουν!

Τρόποι, σίγουρα υπάρχουν…

kriti360.gr