Χανιά: Ασυνείδητος πυροβόλησε εργαζομένους της ΔΕΔΙΣΑ – Τραυματίστηκε ένας υπάλληλος (φωτο)

Χανιά: Ασυνείδητος πυροβόλησε εργαζομένους της ΔΕΔΙΣΑ – Τραυματίστηκε ένας υπάλληλος (φωτο)

Ενα απίστευτο περιστατικό καταγράφεται, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, στην περιοχή του Μουζουρά. Εργαζόμενοι της ΔΕΔΙΣΑ έχουν γίνει… ο στόχος ασυνείδητου, ο οποίος πυροβολεί εναντίον τους, έχοντας “καταφέρει” μάλιστα να πετύχει έναν εξ αυτών!

aeweb

Οπως αποκαλύπτει το zarpanews, δημοσιεύοντας και σχετικές φωτογραφίες, εργαζόμενος της ΔΕΔΙΣΑ τραυματίστηκε στον ώμο από σφαίρα που κατά πάσα πιθανότητα προέρχεται από αεροβόλο όπλο! Πρόκειται για κάτι πραγματικά ασύλληπτο!

Ωστόσο, αυτό δεν είναι και το μοναδικό περιστατικό…

 

Συνολικά, έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα τρία περιστατικά, μεσημβρινή ώρα όλα τους. Εκτός του τραυματισμού του εργαζομένου, έχουν υπάρξει και υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εργαζόμενος που τραυματίστηκε, πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός και μάλιστα παρέδωσε στο τμήμα και τη σφαίρα απ’ το αεροβόλο! Κατά τις καταγγελίες που υπάρχουν, η αστυνομία τόνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να κάνει κάτι και πως αν… ξαναϋπάρξει άλλο τέτοιο περιστατικό θα αναλάβει δράση. Οι εργαζόμενοι από την άλλη φοβούνται και θεωρούν ότι είναι απαραίτητο η αστυνομία να αναζητήσει άμεσα τον ασυνείδητο, διότι ουσιαστικά κινδυνεύει η ζωή τους.

Zarpanews.gr – Μάκης Καρτσωνάκης