Χανιά: Απόπειρα αρπαγής παιδιών στον Πλατανιά; Τι συνέβη τελικά με την ιστορία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Χανιά: Απόπειρα αρπαγής παιδιών στον Πλατανιά; Τι συνέβη τελικά με την ιστορία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Την απάντηση δίνει ο Πρόεδρος κοινότητάς Καμισιανών Ραπανιανών, Μπάμπης Μανωλακάκης

aeweb

Με μια ανάρτηση που προειδοποιεί τους γονείς ότι σε περιοχές του Δήμου Πλατανιά κυκλοφορούν Αιγύπτιοι που προσπαθούν να αρπάξουν παιδιά έχει κατακλυστεί τις τελευταίες ώρες το διαδίκτυο. Η διασπορά της είδησης είναι πολύ μεγάλη, με εκατοντάδες χρήστες να κοινοποιούν την είδηση με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός.

Πιο συγκεριμένα το post ανέφερε:

Ωστόσο η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική. Οπως ενημερώνει ο πρόεδρο της κοινότητάς Καμισιανών Ραπανιανών Μπάμπης Μανωλακάκης ο οποίος επικοινώνησε με το Αστυνομικό Τμήμα Γερανίου, όντως υπήρξε ένα περιστατικό με έναν Αιγύπτιο, αλλά υπό διαφορετικές συνθήκες.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Μανωλακάκη ο αλλοδαπός άνδρας  επιχείρησε να θωπεύσει ένα ανήλικο κορίτσι. Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή 30 Απριλίου σε χωριό του δήμου Πλατανιά και ο Αιγύπτιος συνελήφθη άμεσα (δείτε εδώ).

Χανιά: Συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος 11χρονης

Ο κ. Μανωλακάκης πάντως δεν παραλείπει να επιστήσει την προσοχή των γονιών για ανάλογα περιστατικά.

Η ανάρτηση του κ. Μανωλακάκη: 
Σας ενημερώνω ότι επικοινώνησα με την αρμόδια υπηρεσία Αστυνομικό Τμήμα Γερανιου κ ζήτησα ενημέρωση για αυτό το οποίο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η οποία όπως μου είπε στις 30 Απριλίου 2023 σε χωριό του δήμου μας αλλοδαπός αιγύπτιος ο οποίος Συνελήφθη ΆΜΕΣΑ θωπευσε ένα ανήλικο κορίτσι….δεν υπάρχει καταγγελία όμως μέχρι στιγμής για κάτι περαιτέρω…
Καλό θα ήταν οι γονείς να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα για το καλό των παιδιών μας!!!
Πρόεδρος κοινότητάς Καμισιανών Ραπανιανών!!

kriti360